Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Mbrojtja e të dhënave

Operatorët e këtyre faqeve e marrin shumë seriozisht mbrojtjen e të dhënave tuaja personale. Ne i trajtojmë të dhënat tuaja personale në mënyrë konfidenciale dhe në përputhje me rregulloret ligjore për mbrojtjen e të dhënave dhe këtë deklaratë për mbrojtjen e të dhënave.

Faqja jonë e internetit zakonisht mund të përdoret pa dhënë asnjë të dhënë personale. Për aq sa të dhënat personale (p.sh. emri, adresa ose adresat e postës elektronike) mblidhen në faqen tonë të internetit, kjo bëhet gjithmonë në baza vullnetare për aq sa është e mundur. Këto të dhëna nuk do t'u kalohen palëve të treta pa pëlqimin tuaj të shprehur.

Ne dëshirojmë të theksojmë se transmetimi i të dhënave në internet (p.sh. kur komunikohet me e-mail) mund të ketë boshllëqe sigurie. Një mbrojtje e plotë e të dhënave kundër aksesit nga palët e treta nuk është e mundur.

Përpunimi i të dhënave gjatë kontaktit fillestar përmes WhatsApp

Dërgimi dhe marrja e mesazheve përmes WhatsApp shërben për të shpejtuar komunikimin dhe për të përfunduar porositë e dërgesës. Dërgimi i mesazheve është i koduar nga skaji në skaj. Megjithatë, ne dëshirojmë të theksojmë se WhatsApp mund të ketë akses në të dhënat në smartphone tuaj, si të dhënat e adresës, dhe i transmeton këto të dhëna në SHBA. Prandaj, komunikimi me ne përmes WhatsApp mund të bëhet vetëm nëse pranoni këtë në llogarinë tuaj të klientit. Duke komunikuar me ne përmes WhatsApp, ju i pranoni këto kushte.

biskota

Disa nga faqet e internetit përdorin të ashtuquajturat cookie. Cookies nuk e dëmtojnë kompjuterin tuaj dhe nuk përmbajnë viruse. Cookies shërbejnë për ta bërë ofertën tonë më miqësore, efektive dhe të sigurt për përdoruesit. Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin tuaj dhe ruhen nga shfletuesi juaj.

Shumica e cookies që përdorim janë të ashtuquajturat "cookie sesioni". Ato fshihen automatikisht pas vizitës suaj. Kuki të tjera mbeten të ruajtura në pajisjen tuaj fundore derisa t'i fshini ato. Këto cookie na mundësojnë të njohim shfletuesin tuaj në vizitën tuaj të ardhshme.

Ju mund ta vendosni shfletuesin tuaj në mënyrë që të jeni të informuar për vendosjen e cookies dhe të lejoni cookie-t vetëm në raste individuale, të përjashtoni pranimin e cookies për raste të caktuara ose në përgjithësi dhe të aktivizoni fshirjen automatike të cookies kur shfletuesi është i mbyllur. Nëse cookie-t çaktivizohen, funksionaliteti i kësaj faqe interneti mund të kufizohet.

Skedarët e regjistrit të serverit

Ofruesi i faqeve mbledh dhe ruan automatikisht informacionin në të ashtuquajturat skedarë të regjistrimit të serverit, të cilat shfletuesi juaj na i transmeton automatikisht. Këto janë:

  • Lloji i shfletuesit dhe versioni i shfletuesit
  • sistemi operativ i përdorur
  • URL-ja e referuesit
  • Emri i hostit të kompjuterit që hyn
  • Koha e kërkesës së serverit

Këto të dhëna nuk mund t'u caktohen personave të caktuar. Këto të dhëna nuk janë bashkuar me burime të tjera të dhënash. Ne rezervojmë të drejtën për t'i kontrolluar më pas këto të dhëna nëse bëhemi të vetëdijshëm për indikacione specifike të përdorimit të paligjshëm.

Forma e Kontaktit

Nëse na dërgoni pyetje nëpërmjet formularit të kontaktit, të dhënat tuaja nga formulari i kërkesës, duke përfshirë detajet e kontaktit që keni dhënë atje, do të ruhen nga ne për qëllime të përpunimit të kërkesës dhe në rast të pyetjeve vijuese. Ne nuk i kalojmë këto të dhëna pa pëlqimin tuaj.

të dhënat e buletinit

Nëse dëshironi të merrni buletinin e ofruar në faqen e internetit, ne kemi nevojë për një adresë e-mail nga ju, si dhe informacion që na lejon të verifikojmë që ju jeni pronari i adresës së dhënë të postës elektronike dhe se jeni dakord të merrni buletin . Të dhëna të mëtejshme nuk janë mbledhur. Ne i përdorim këto të dhëna ekskluzivisht për dërgimin e informacionit të kërkuar dhe nuk ua kalojmë atë palëve të treta.

Ju mund të revokoni pëlqimin tuaj për ruajtjen e të dhënave, adresën e postës elektronike dhe përdorimin e tyre për dërgimin e buletinit në çdo kohë, për shembull nëpërmjet lidhjes "çabonohu" në buletin.

Google Analytics

Kjo faqe interneti përdor funksionet e shërbimit të analizës së uebit Google Analytics. Ofruesi është Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics përdor të ashtuquajturat "cookies". Këto janë skedarë teksti që ruhen në kompjuterin tuaj dhe që mundësojnë një analizë të përdorimit tuaj të faqes së internetit. Informacioni i gjeneruar nga cookie në lidhje me përdorimin tuaj të kësaj faqe interneti zakonisht transmetohet në një server të Google në SHBA dhe ruhet atje.

Menaxheri i etiketave të Google

Ne përdorim Google Tag Manager. Ofruesi është Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

Menaxheri i etiketave Google është një mjet që mund ta përdorim për të integruar mjetet e gjurmimit ose statistikore dhe teknologji të tjera në faqen tonë të internetit. Vetë Menaxheri i etiketave Google nuk krijon asnjë profil përdoruesi, nuk ruan asnjë cookie dhe nuk kryen asnjë analizë të pavarur. Përdoret vetëm për administrimin dhe shfaqjen e mjeteve të integruara nëpërmjet tij. Megjithatë, Google Tag Manager regjistron adresën tuaj IP, e cila gjithashtu mund të transmetohet te kompania mëmë e Google në Shtetet e Bashkuara.

Menaxheri i etiketave të Google përdoret në bazë të Nenit 6 (1) (f) GDPR. Operatori i faqes së internetit ka një interes legjitim për integrimin dhe menaxhimin e shpejtë dhe të lehtë të mjeteve të ndryshme në faqen e tij të internetit. Nëse është kërkuar një pëlqim përkatës, përpunimi kryhet ekskluzivisht në bazë të Nenit 6 (1) (a) GDPR; pëlqimi mund të revokohet në çdo kohë.

hartat e Google

Kjo faqe interneti përdor Google Maps për të shfaqur harta interaktive dhe për të krijuar udhëzime. Google Maps është një shërbim hartash i ofruar nga Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA. Duke përdorur Google Maps, informacioni rreth përdorimit të kësaj faqe interneti, duke përfshirë adresën tuaj IP dhe adresën (fillimi) të futur si pjesë e funksionit të planifikuesit të rrugës, mund t'i transmetohet Google në SHBA. Kur vizitoni një faqe në faqen tonë të internetit që përmban Google Maps, shfletuesi juaj krijon një lidhje të drejtpërdrejtë me serverët e Google. Përmbajtja e hartës dërgohet drejtpërdrejt në shfletuesin tuaj nga Google, i cili e integron atë në faqen e internetit. Prandaj, ne nuk kemi asnjë ndikim në masën e të dhënave të mbledhura nga Google në këtë mënyrë. Me sa dimë, këto janë të paktën të dhënat e mëposhtme:

  • data dhe ora e vizitës në faqen përkatëse të internetit,
  • Adresa e internetit ose URL-ja e faqes së internetit të aksesuar,
  • Adresa IP, adresa (fillimi) e futur si pjesë e planifikimit të rrugës.


Ne nuk kemi asnjë ndikim në përpunimin dhe përdorimin e mëtejshëm të të dhënave nga Google dhe për këtë arsye nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për këtë.

Nëse nuk dëshironi që Google të mbledhë, përpunojë ose përdorë të dhëna për ju nëpërmjet faqes sonë të internetit, mund ta çaktivizoni JavaScript në cilësimet e shfletuesit tuaj. Sidoqoftë, në këtë rast, nuk mund të përdorni shfaqjen e hartës.

Qëllimi dhe qëllimi i mbledhjes së të dhënave dhe përpunimi dhe përdorimi i mëtejshëm i të dhënave nga Google, si dhe të drejtat tuaja në këtë drejtim dhe vendosja e opsioneve për mbrojtjen e privatësisë suaj mund të gjenden në informacionin e mbrojtjes së të dhënave të Google ( https://policies.google .com/privacy?hl=de ).

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përpunimin e të dhënave për ju nga Google Maps Route Planner në mënyrën dhe për qëllimet e përcaktuara më sipër.

Anonimizimi i IP-së

Ne kemi aktivizuar funksionin e anonimizimit të IP-së në këtë faqe interneti. Si rezultat, adresa juaj IP do të shkurtohet nga Google brenda shteteve anëtare të Bashkimit Evropian ose në shtete të tjera kontraktuese të Marrëveshjes për Zonën Ekonomike Evropiane përpara se të transmetohet në SHBA. Vetëm në raste të jashtëzakonshme adresa e plotë IP do të dërgohet në një server të Google në SHBA dhe do të shkurtohet atje. Në emër të operatorit të kësaj faqeje interneti, Google do të përdorë këtë informacion për të vlerësuar përdorimin tuaj të faqes së internetit, për të gjeneruar raporte rreth
Përpilimi i aktiviteteve të faqes në internet dhe ofrimi i shërbimeve të tjera në lidhje me aktivitetin e faqes në internet dhe përdorimin e internetit për operatorin e faqes. në
Adresa IP e transmetuar nga shfletuesi juaj si pjesë e Google Analytics nuk do të bashkohet me të dhëna të tjera të Google.

shtojca e shfletuesit

Ju mund të parandaloni ruajtjen e cookies duke vendosur programin e shfletuesit tuaj në përputhje me rrethanat; megjithatë dëshirojmë t'ju theksojmë se në këtë rast, nëse është e mundur, nuk do të jeni në gjendje të përdorni plotësisht të gjitha funksionet e kësaj faqe interneti. Ju gjithashtu mund të regjistroni të dhënat e krijuara nga cookie dhe bazuar në përdorimin tuaj të faqes së internetit
të dhënat e lidhura (duke përfshirë adresën tuaj IP) në Google dhe përpunimin e këtyre të dhënave nga Google duke shkarkuar dhe instaluar shtesën e shfletuesit të disponueshëm në lidhjen e mëposhtme: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl=de

Kundërshtim kundër mbledhjes së të dhënave

Ju mund të parandaloni Google Analytics nga mbledhja e të dhënave tuaja duke klikuar në lidhjen e mëposhtme. Është vendosur një cookie për të hequr dorë, e cila lejon mbledhjen
e të dhënave tuaja për vizitat e ardhshme në këtë faqe interneti: Çaktivizo Google Analytics

Mund të gjeni më shumë informacion se si Google Analytics trajton të dhënat e përdoruesit në deklaratën e mbrojtjes së të dhënave të Google: Deklarata për mbrojtjen e të dhënave GA

Përpunimi i të dhënave të porosisë

Ne kemi lidhur një kontratë për përpunimin e të dhënave të porosive me Google dhe zbatojmë plotësisht kërkesat strikte të autoriteteve gjermane për mbrojtjen e të dhënave kur përdorni Google Analytics.

Karakteristikat demografike në Google Analytics

Kjo faqe interneti përdor funksionin "karakteristikat demografike" të Google Analytics. Kjo lejon që të krijohen raporte që përmbajnë deklarata në lidhje me moshën, gjininë dhe interesat e vizitorëve të faqes. Këto të dhëna vijnë nga reklamat e bazuara në interes nga Google dhe të dhënat e vizitorëve nga ofruesit e palëve të treta. Këto të dhëna nuk mund t'i caktohen një personi specifik. Ju mund ta çaktivizoni këtë funksion në çdo kohë nëpërmjet cilësimeve të reklamave në llogarinë tuaj të Google ose mbledhjes së të dhënave tuaja nga Google Analytics siç përshkruhet në pikën "Kundërshtim ndaj
Mbledhja e të dhënave” tregohet përgjithësisht e ndalojnë.

Shtojcat e Facebook (buton pëlqimi)

Plugins nga rrjeti social Facebook, ofruesi Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, janë integruar në faqen tonë të internetit. Ju pranoni shtojcat e Facebook
logon e Facebook ose butonin "Like-Button" ("Like") në faqen tonë. Mund të gjeni një përmbledhje të shtojcave të Facebook këtu: https://developers.facebook.com/docs/plugins/ .

Kur vizitoni faqet tona, krijohet një lidhje e drejtpërdrejtë midis shfletuesit tuaj dhe serverit të Facebook nëpërmjet shtojcës. Facebook merr informacionin që ju keni vizituar faqen tonë me adresën tuaj IP. Nëse klikoni butonin "Like" në Facebook ndërsa jeni regjistruar në llogarinë tuaj në Facebook, mund të lidhni përmbajtjen e faqeve tona me profilin tuaj në Facebook. Kjo i lejon Facebook-ut të shoqërojë vizitën tuaj në faqen tonë me llogarinë tuaj të përdoruesit. Duam të theksojmë se ne, si ofrues i faqeve, nuk kemi njohuri për përmbajtjen e të dhënave të transmetuara apo mënyrën se si ato përdoren nga Facebook. Mund të gjeni më shumë informacion mbi këtë në politikën e privatësisë së Facebook në https://www.facebook.com/about/privacy .

Nëse nuk dëshironi që Facebook të jetë në gjendje të shoqërojë vizitën tuaj në faqen tonë me llogarinë tuaj të përdoruesit në Facebook, ju lutemi dilni nga llogaria juaj e përdoruesit në Facebook.

Cicëroj

Funksionet e shërbimit Twitter janë të integruara në faqet tona. Këto funksione ofrohen nga Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA
94103, Shtetet e Bashkuara. Duke përdorur Twitter dhe funksionin "Re-Tweet", faqet e internetit që vizitoni lidhen me llogarinë tuaj në Twitter dhe u bëhen të njohura përdoruesve të tjerë. Këto të dhëna transmetohen edhe në Twitter. Dëshirojmë të theksojmë se ne, si ofrues i faqeve, nuk kemi njohuri për përmbajtjen e të dhënave të transmetuara ose se si ato përdoren nga Twitter. Për më shumë informacion, shihni politikën e privatësisë së Twitter në https://twitter.com/privacy .

Mund të ndryshoni cilësimet tuaja të privatësisë në Twitter në cilësimet e llogarisë në: https://twitter.com/account/settings .

google+

Faqet tona përdorin funksionet e Google+. Ofruesi është Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Mbledhja dhe zbulimi i informacionit: Mund të përdorni butonin Google+ për të publikuar informacione në mbarë botën. Butoni Google+ ju jep dhe
përdoruesit e tjerë kanë personalizuar përmbajtje nga Google dhe partnerët tanë. Google ruan si informacionin që ju keni vlerësuar me +1 përmbajtjen ashtu edhe informacionin për të
Faqja që po shikonit kur klikuat +1. +1 juaj mund të shfaqet si një njoftim së bashku me emrin dhe foton e profilit tuaj në shërbimet e Google, si p.sh. në rezultatet e kërkimit ose në profilin tuaj të Google, ose gjetkë në faqet e internetit dhe reklamat në internet.

Google regjistron informacione rreth aktiviteteve tuaja +1 për të përmirësuar shërbimet e Google për ju dhe të tjerët. Për të qenë në gjendje të përdorni butonin Google+, ju nevojitet një profil publik Google i dukshëm globalisht, i cili duhet të përmbajë të paktën emrin e zgjedhur për profilin. Ky emër përdoret në të gjitha shërbimet e Google. Në disa raste, ky emër mund të zëvendësojë gjithashtu një emër tjetër që keni përdorur kur ndani përmbajtje përmes llogarisë tuaj Google. Identiteti i profilit tuaj të Google mund t'u shfaqet përdoruesve që e dinë adresën tuaj të emailit ose kanë informacione të tjera identifikuese për ju.

Përdorimi i informacionit të mbledhur: Përveç qëllimeve të shpjeguara më sipër, informacioni që jepni do të përdoret në përputhje me rregulloret e zbatueshme të mbrojtjes së të dhënave të Google. Google mund të publikojë statistika të grumbulluara në lidhje me aktivitetin +1 të përdoruesve ose t'ua kalojë ato përdoruesve dhe partnerëve, të tillë si botuesit, reklamuesit ose faqet e internetit të lidhura.

XING

Faqja jonë e internetit përdor funksionet e rrjetit XING. Ofruesi është XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Gjermani. Sa herë që thirret një nga faqet tona që përmban funksione XING, krijohet një lidhje me serverët XING. Sipas njohurive tona, nuk ruhen të dhëna personale. Në veçanti, asnjë adresë IP nuk ruhet ose nuk vlerësohet sjellja e përdorimit.
Informacione të mëtejshme mbi mbrojtjen e të dhënave dhe butonin XING Share mund të gjenden në deklaratën e mbrojtjes së të dhënave XING në: https://login.xing.com/continue?dest_url=https%3A%2F%2Fwww.xing.com%2Fsocial%2Fshare %2Fspi %3Fop%3Dmbrojtja_të dhënave

YouTube

Faqja jonë e internetit përdor shtojca nga faqja e YouTube e drejtuar nga Google. Operatori i faqes është YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Nëse vizitoni një nga faqet tona të pajisura me një shtesë YouTube, do të krijohet një lidhje me serverët e YouTube. Serveri i YouTube informohet se cilat nga faqet tona keni vizituar.

Nëse jeni identifikuar në llogarinë tuaj në YouTube, ju mundësoni YouTube të caktojë sjelljen tuaj të surfimit drejtpërdrejt në profilin tuaj personal. Ju mund ta parandaloni këtë duke dalë nga llogaria juaj në YouTube.

Informacione të mëtejshme mbi trajtimin e të dhënave të përdoruesit mund të gjenden në deklaratën e mbrojtjes së të dhënave të YouTube në: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Kriptimi SSL

Për arsye sigurie dhe për të mbrojtur transmetimin e përmbajtjes konfidenciale, siç janë pyetjet që na dërgoni si operator i faqes, kjo faqe përdor enkriptimin SSL. Ju mund të njihni një lidhje të koduar nga fakti se linja e adresës së shfletuesit ndryshon nga "http://" në "https://" dhe nga simboli i kyçjes në linjën e shfletuesit tuaj.

Nëse aktivizohet kriptimi SSL, të dhënat që na transmetoni nuk mund të lexohen nga palët e treta.

E drejta për informacion, fshirje, bllokim

Ju keni të drejtën e informacionit falas për të dhënat tuaja personale të ruajtura, origjinën dhe marrësin e tyre dhe qëllimin e përpunimit të të dhënave, si dhe të drejtën për korrigjimin, bllokimin ose fshirjen e këtyre të dhënave në çdo kohë. Ju mund të na kontaktoni në çdo kohë në adresën e dhënë në printim nëse keni pyetje të mëtejshme mbi temën e të dhënave personale.

Kundërshtim ndaj postave promocionale

Në këtë mënyrë ne kundërshtojmë përdorimin e të dhënave të kontaktit të publikuara si pjesë e detyrimit për të dërguar materiale reklamuese dhe informacioni të pakërkuara. Operatorët e faqes rezervojnë shprehimisht të drejtën për të ndërmarrë veprime ligjore në rast të dërgimit të reklamave të pakërkuara, të tilla si posta elektronike të padëshiruara.

Burimi: https://www.e-recht24.de [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]