Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Ekipi partner i qirasë

Ofertë ekskluzive nga partnerët e qirasë. Jepni me qira një mini-ekskavator 1.1 duke përfshirë rimorkio transporti me ekskavator dhe transportuesin e duhur me çmimin e ofertës. Ekipi partner i qirasë është zgjidhësi i përsosur i problemeve për këdo që ka nevojë për një ekskavator të lirë me një njoftim të shkurtër dhe mund ta kryejë vetë transportin.
Automjeti tërheqës gjithashtu nuk kërkohet - sepse transportuesi është gjithashtu i përfshirë në krye!

Parakusht për marrjen dhe lëvizjen e ekipit FS BE ose klasës së vjetër 3.

Ekipi partner i marrjes me qira të komponentëve