Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

RIMOKULL KALI PARTNER ME QIRA

rimorkio kuajsh
Me partnerin komod me qira rimorkio kuajsh Stema PT 2000 ju mund të transportoni lehtësisht deri në dy kuaj në turne, ngjarje kalërimi ose stërvitje kuajsh. Rimorkioja e transportit të kuajve karakterizohet nga hapësira e madhe dhe pezullimi i saj i mirë. Hyrja në rimorkio me kuaj të partnerit me qira është po aq e lehtë. Shasia e ulur dhe dera e pasme bujare 1,50 metra e gjatë krijojnë një kënd hyrjeje të sheshtë. Në këtë mënyrë, kuajt tuaj mund të mbërrijnë të qetë në ngjarjen e radhës.

Avantazhet e rimorkiove të kuajve të partnerëve me qira

 • Shasi e galvanizuar me zhytje të nxehtë me shirit të tërheqjes V
 • Bosht i dyfishtë me pezullim të pavarur të rrotave
 • 4 amortizator goma 15 inç
 • rrotë kalorës
 • Sistemi elektrik 12 V me prizë sigurie 7-pin
 • Mbulesë gome jo rrëshqitëse në dysheme dhe kapak ngarkimi
 • Mbyllje ngarkimi me 4 traversa kryq shtesë
 • Ndarëse gome e lëvizshme dhe e lëvizshme
 • ndriçimi i brendshëm
 • 2 grazhde
 • 3 sythe lidhëse brenda
 • lartësi e ulët e hyrjes për shkak të rampës jashtëzakonisht të lartë të ngarkimit
 • 2 susta gazi si ndihme ngritese ne rampen e ngarkimit
 • dera e shërbimit që mbyllet
 • 2 mbajtëse shalë me grepa për shalë në ndarjen e shalës që mbyllet
 • Shtyllat e mbushura me gjoks dhe shpinë, të rregullueshme
 • Pëlhurë gomuar me rrotullim automatik
 • 2 sythe lidhëse jashtë
 • 3 shirita anësore në secilën anë si profil i veçantë
 • Hapësirë për 2 kuaj
 • Kërkohet një leje drejtimi minimale e klasës BE ose e vjetër e klasit 3. Shënime për lëvizjen e automjeteve me qira / patentë drejtimi

vishni mbrojtjen e duarve Shenjë e detyrueshme për mbrojtjen e këmbëve

rimorkio kuajsh