Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

MJETE NDËRTIMORE ME QIRA PARTNER

Partneri celular me qira është pjesë e pajisjeve bazë në një kantier! Ofron hapësirë për 6 punëtorë, hapësirë të mjaftueshme magazinimi falë sediljeve të kraharorit të palosshme dhe në mot të keq, rimorkioja e ndërtimit fiton me ngrohjen elektrike. Si një rimorkio me shpejtësi të lartë, rimorkioja e vendit është e përshtatshme në mënyrë ideale për transport të shpejtë deri në 80 km/h në autostradë dhe për këtë arsye mund të transportohet pa mundim dhe pa asnjë përpjekje duke përdorur një bashkim me kokë topin.

Përparësitë e partnerëve me qira për automjete ndërtimi:

 • hapësirë e madhe magazinimi
 • Vrapues i shpejtë 80 km/h
 • i lehtë për t'u transportuar me bashkim të kokës së topit
 • vetëm 1040 kg peshë të kufizuar
 • duke përfshirë ngrohjen
 • 4 priza vinçi për ngritjen e vinçit në kantieret e ndërtimit
 • Anët me izolim të plotë, çati dhe dysheme
 • Dimensionet e jashtme duke përfshirë shasinë L/W/H 5150x2270x3150 m
 • duke përfshirë derën dhe dritaren që mbyllen
 • duke përfshirë tavolinë, stola, grepa për pallto
 • për deri në 6 punëtorë
 • duke përfshirë prizën, llambën e tavanit