Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

STIHL - shitje, shërbim dhe makineri

Fassbender Tenten është një tregtar zyrtar i Stihl në Rheinbach, An den Markten 1-5. Që nga viti 1926, Stihl ka qenë lider në treg me gamën e produkteve të saj në sektorin e kopshteve dhe pyjeve.

Produktet dhe aksesorët e baterive Stihl tani janë gjithashtu të disponueshme në degët tona në Alfter, Düsseldorf-Lierenfeld dhe Zülpich.

Ju mund t'i gjeni të gjitha promovimet aktuale të Stihl në faqen e prodhuesit të Stihl .

Sigurisht, këto vlejnë edhe në degët tona - përfitoni nga përfitimet e kthimit të parave dhe kurseni para!

Si një tregtar specialist i Stihl, ne në Fassbender Tenten ofrojmë produkte nga fushat e mëposhtme:

varg

 • Sharra me zinxhir dhe sharra elektrike
 • Furçakë dhe furçakë
 • Prerëse gardhesh & prerëse gardhesh
 • pastrues me presion të lartë
 • fshesë me korrent lagësht-thatë
 • fshirëse
 • Pajisjet fryrëse të tilla si ventilatorë me gjethe
 • helikopter thithës
 • Spërkatës & Spërkatës
 • Augers Tokës & Mjetet e shpimit
 • Prerëse rryme dhe prerëse guri
 • makinë kositëse
 • kositës robotik i barit
 • kositës hipur
 • scarifier
 • helikopter
 • punues
 • Pjesë këmbimi
 • Aksesorë dhe materiale origjinale operative Stihl
 • Veshje mbrojtëse për punë të sigurt (dhomat e zhveshjes dhe zhveshjes janë të disponueshme në Rheinbach)

shërbimet

 • Riparim & punishte
 • pajisjet e testimit
 • Porosit online dhe merr - Kliko & Mblidh
 • pajisje me qira
 • Këshilla për kositës për lëndinë në vend
 • Dorëzimi personal
 • Shërbim në vend

Ju gjithashtu mund të blini shumë nga këto pajisje nga ne si pajisje me bateri.

Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë personalisht në degën tonë në Rheinbach, me telefon në 02226-800888 (Z. Bruno Kratz) ose me email në stihl@fassbender-tenten.de

Ofertat aktuale të Stihl mund t'i gjeni në broshurat tona reklamuese .

Punëtoria master Stihl në Rheinbach

Përveç shitjes së makinerive Stihl, pjesëve të këmbimit dhe aksesorëve, ne ju ofrojmë gjithashtu shërbim të plotë në vend për pajisjet tuaja Stihl. Kjo përfshin mprehjen e zinxhirëve të sharrës ose teheve të kositësit të barit, ndryshimin e vajit ose filtrave të ajrit dhe shumë më tepër

A kanë nevojë për servis apo riparim makineritë tuaja Stihl? Pastaj sillni ato në punëtorinë tonë të Stihl të drejtuar nga masteri në Fassbender Tenten në Rheinbach. Përveç riparimeve të mirëmbajtjes ose garancisë, shërbimet e punishtes sonë përfshijnë gjithashtu riparime dhe blerje të pjesëve rezervë.

Përdorni kontrollet tona pranverore për pajisjet tuaja Stihl dhe filloni sezonin e pylltarisë pa shqetësime me Fassbender Tenten dhe Stihl!

Vlen të dihet: Marka Viking u bë Stihl në 2019. Bashkimi i dy prodhuesve premium në një markë u përfundua në vitin 2019. Sigurisht, ne ende ofrojmë shërbim të plotë për pajisjet tuaja "të gjelbra" Viking.

Mezi presim vizitën tuaj në Stihl Shop Rheinbach.

Ekipi juaj Stihl dhe VIKING nga Fassbender Tenten Rheinbach.