Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Pastrim | rinovim

Sistemet e thithësve / filtrave

Punoni sa më pa pluhur në kantierin tuaj të ndërtimit! Me fshesat tona me qira, ju mund të thithni dhe pastroni pothuajse çdo gjë. Të dyja gjërat e thata që ndodhin gjatë bluarjes, por edhe lëngjet si uji, që mund të ndodhin në rast përmbytjeje, për shembull. Sistemi i pastrimit të ajrit është ideal për të punuar në ambiente të mbyllura pa pluhur. Kjo filtron pluhurin dhe lë ajrin e pastër për të punuar. Kur punoni me substanca të rrezikshme si myku ose azbesti, pastruesit tanë të ajrit mund të pajisen me filtra HEPA (klasa e pluhurit H).

Sanitar

Me pajisjet tona me qira për zonën sanitare, ju mund të zgjidhni shpejt dhe me efikasitet të gjitha problemet në fushën e teknologjisë së tubacioneve. Bllokimet mund të lokalizohen shpejt me kamerën e shkarkimit dhe të lirohen dhe hiqen në mënyrë profesionale me pajisjen e pastrimit të kullimit. Në fushën e teknologjisë së ngrohjes ofrojmë edhe mundësinë e testimit ose rinovimit të sistemit të ngrohjes me pincë shtrënguese të tubave dhe pompën e testimit të presionit.

Aplikim pa ajër / bojë dhe suva

Pajisjet pa ajër përdoren për rinovim të shpejtë dhe të lehtë dhe kudo ku kërkohet një aplikim i pastër dhe i saktë i bojës ose suvasë.
Teknologjia pa ajër mundëson një mbulim të lartë të zonës me pak përpjekje personale - si brenda ashtu edhe jashtë.

Pastrues dhe heqës i mbulesës së dyshemesë

Në fushën e rinovimit, ne ju ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh. Me pajisjet tona, ju mund të hiqni pa mundim letër-muri të vjetër, mbulesa të vjetra dyshemeje si qilim dhe PVC ose
veshjet e bojës. Nëse mbulesa e dyshemesë nuk do të rinovohet, ne kemi gjithashtu pajisjen e duhur të pastrimit për pastrimin e të gjitha sipërfaqeve të forta dhe tekstile. Me pastruesit tanë me presion të lartë, ju mund të përmirësoni vizualisht zonën tuaj të jashtme dhe të pastroni si pllakat e suvasë ashtu edhe të betonit.