Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Mirë se vini në zonën e shtypit Fassbender Tenten

Këtu do të gjeni njoftimet tona aktuale për shtyp dhe lidhjet me raportet e shtypit rreth Fassbender Tenten.
Sigurisht, punonjësit në Faßbender Tenten presin shumë punë. Por edhe shumë trajnime të mëtejshme dhe shumë respekt nga drejtorët menaxhues dhe pronarët. (Foto: Faßbender Tenten)

Një kompani për njerëzit me talent

ALTER. Punonjësit janë pasuria më e vlefshme e një kompanie - dhe ky është gjithashtu rasti në Faßbender Tenten. “Ne vlerësojmë secilin nga 380 punonjësit tanë. Ne i marrim shumë seriozisht të gjithë kolegët tanë me historitë dhe aftësitë e tyre shumë personale!"...

Vazhdo te lexosh "
Peter Sappert (majtas) dhe Thomas Raab janë drejtues të departamenteve jashtëzakonisht profesionale që e kanë bërë Fassbender Tenten kompaninë lider për materialet e ndërtimit në Rheinland. (Foto: Jörg Wild)

Koordinimi qendror për funksionimin e decentralizuar

ALTER. Kontrollet qendrore ose menaxhimi i decentralizuar janë shpesh tema të diskutueshme. Jo kështu në Fassbender Tenten, një tregtar materialesh ndërtimi, ku hierarkitë janë të përcaktuara qartë. Në të njëjtën kohë, shumë procese ndërlidhen si rrota të lyera mirë. Kështu që...

Vazhdo te lexosh "
Menaxhimi i Fassbender Tenten. Alexandra Kupzig (oficere e autorizuar), Thomas Raab, Dr. Klaus Helnerus, Margret Fassbender, Peter Sappert dhe Christian Fassbender (nga e majta në të djathtë) (Foto: Fassbender Tenten)

Zgjidhje profesionale për shumë detyra herkuliane

ALTER. Pas biznesit familjar Fassbender Tenten qëndrojnë ekipe profesionistësh të trajnuar në mënyrë të shkëlqyer. Fassbender Tenten, ky është një term në Bon - të paktën për të gjithë ata që kanë qenë ndonjëherë të përfshirë në një kantier ndërtimi ...

Vazhdo te lexosh "
Dy breza që kanë formësuar biznesin e familjes Fassbender Tenten vitet e fundit: Christian Fassbender me prindërit e tij Paul dhe Margret Fassbender. Foto: FassbenderTenten_6338/Jörg Wild

Materiale ndërtimi dhe mjete për profesionistë

ALTER. Fassbender Tenten furnizon materialet e ndërtimit dhe materialet e punës për profesionistët e ndërtimit dhe "klientët profesionistë të përkohshëm" në futjen e materialeve të ndërtimit. Ata zakonisht e dinë saktësisht se çfarë duan, kanë porositur dhe paguar për mallrat, ...

Vazhdo te lexosh "

kontakt shtypi

Keni nevojë për imazhe apo keni pyetje specifike? Kontaktoni me personin tuaj të kontaktit:

Fassbender Tenten GmbH & Co. KG
Natalie Schriewer
Alfterer Strasse 39
53347 Alfter

Telefon: 0228/64808-66
n.schriewer@fassbender-tenten.de