Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

PARTNER DIELLOR - Fotovoltaikë nga profesionistë në Rheinland!

Bashkimi i ekonomisë me ekologjinë!

Kurseni para në terma afatgjatë me një sistem fotovoltaik dhe në të njëjtën kohë bëni mirë për mbrojtjen e klimës. Ne kemi dhënë një shembull të mirë dhe gradualisht po mbulojmë çatitë e degëve tona me module PV.

E dëshironi edhe ju këtë? Pastaj përfitoni nga përvoja jonë në kushte jashtëzakonisht të favorshme aktualisht. Ne ju ofrojmë shërbimin tonë Solateur si klient privat ose komercial. Kjo perfshin:

 • Këshilla nga stafi ynë i kualifikuar i specializuar
 • Llogaritja e efikasitetit ekonomik
 • planifikimi
 • Marrja e të gjitha formaliteteve (operatori i rrjetit, ...)
 • zbatimi
 • Udhëzim dhe dokumentacion 
 • Shërbimet e garancisë

Përparësitë:

 • E përballueshme – falë kushteve tona të blerjes “Fassbender Tenten”.
 • I shpejtë: Përpunohet brenda 2 muajsh
 • Gjithçka vjen nga një burim profesional!
 • Qëndrimi i gjatë në biznes: Ne kemi qenë rreth 70 vjet, që do të thotë se ne japim premtime garancie që zgjasin për dekada dhe gjithashtu i mbajmë ato
 • Rajonale: Ne flasim gjuhën tuaj

Dëshironi këshilla?

 

 

 

 
* Kërkohet informacion

Kontaktoni

Kai Krebsbach
Menaxheri i projektit SOLAR PARTNER

Faßbender Tenten GmbH & Co. KG
Në merkato 1-5
53359 Rheinbach

Tel.: 0228 / 72 994 – 3160
solarpartner@fassbender-tenten.de