Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

ndërtim ndërtimi

Inxhinieria strukturore merret me ndërtimin e ndërtesave që kanë një ose më shumë kate. Kjo përfshin ndërtesat e banimit nga shtëpitë e një familjeje deri te ndërtesat e larta, objektet publike si shkollat, qendrat e kujdesit ditor ose muzetë, si dhe pronat komerciale si ndërtesat e zyrave, dyqanet me pakicë ose qendrat tregtare. Aspekte të tilla si qëndrueshmëria dhe efikasiteti i energjisë po luajnë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në ndërtimin e ndërtesave. Druri po përdoret gjithnjë e më shumë si një material ndërtimi strukturor.

Ndërtimi i objekteve ka kërkesa të veçanta për planifikim, miratim dhe ndërtim. Hapat e shumtë të punës duhet të koordinohen për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme dhe që të gjitha projektet e ndërtimit të jenë në përputhje me rregulloret në fuqi të ndërtimit dhe të zbatohen me cilësi të lartë.

Nga përgatitja e ofertës deri në përfundimin e ndërtesës, ekipi ynë në departamentin e ndërtimit të ndërtesave me njohuri dhe njohuri të specializuara të trajnuara do të jetë i lumtur t'ju ofrojë informacion dhe pyetje në çdo kohë.

Programi ynë i ofrimit të ndërtimit të ndërtesave përfshin:

 • Materialet me shumicë (p.sh. zhavorr me shumicë, RCL dhe gurë të grimcuar)
 • lëndë druri/kallep
 • Kallep i skajit të pllakës dhe trarit unazor
 • Materialet izoluese XPS/EPS/MW
 • prezantimet e shtëpisë
 • beton i gatshëm
 • agjent çlirues i betonit
 • sistemet e vulosjes
 • pjesë të parafabrikuara prej betoni
 • armaturë/çelik në formë
 • teknologjia e përforcimit
 • Teknologji Spacer e bërë nga betoni plastik ose fibër
 • Elemente termoizoluese me ngarkesë
 • ndikimi i sistemeve të izolimit të zërit
 • tulla rërë-gëlqere
 • beton i gazuar
 • materialet e ndërtimit të mureve shtuf
 • tulla e shpuar
 • izolimi i bërthamës
 • teknologjia e fiksimit
 • përballë tullave
 • edhe me shume

Për t'u ofruar gjithmonë kontraktorëve ekzekutues zgjidhjet teknike më të sofistikuara dhe moderne, ne kryesisht punojmë me furnitorët tanë së bashku me liderët e tregut në tregtinë e materialeve të ndërtimit.

Shërbimet tona:

 • Përgatitja e ofertave posaçërisht për objektet në bashkëpunim me furnitorët tanë
 • Shoqërimi i kontraktorit deri në vendosjen e porosisë dhe përfundimin e objektit
 • Dorëzimi i përpiktë i kombinuar me mbështetjen e nevojshme në vend
 • Shitës me pakicë me gamë të plotë me 12 vendndodhje

Po kërkoni materiale ndërtimi për ndërtimin e ndërtesave?

Dann hier direkt ohne Anmeldung die aktuelle Warenverfügbarkeit in allen unseren Niederlassungen prüfen.
(Anzeige Deiner Preise nach Anmeldung im Shop)