Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

punimin e drurit

sharrimi / prerja

Prerja, sharrimi ose bluarja e drurit. Mitra ose thjesht copëtoni ose preni / plasni laminatin. Me sharrat, krisurat dhe ruterat nga Mietpartner ju mund t'i menaxhoni me lehtësi dhe siguri këto detyra dhe shumë punë të tjera të prerjes së drurit.