Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

ngarkues me rrota

Zgjedhja e ngarkuesve tanë me rrota

Mietpartner mund të merrni ngarkues me rrota duke filluar me mini-ngarkuesin e vogël me rrota me një peshë prej 1,5 ton dhe një kapacitet kovë prej 0,3 m³ deri te ngarkuesi i madh me rrota me 5,4 ton dhe 0,8 m³ për kantierin tuaj të madh.
Ngarkues të veçantë dhe të mëdhenj me rrota deri në 25 tonë mund të blihen gjithashtu sipas kërkesës. Ne ju mbështesim me projektin tuaj që në fillim dhe do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë paraprakisht për të gjetur madhësinë e duhur të ngarkuesit me rrota për aplikimin tuaj!

Informacion mbi marrjen me qira të ngarkuesve me rrota nga partnerët me qira:

Partneri i qirasë jep ekskavatorë me qira për klientët privatë dhe të korporatave.
Periudha minimale e qirasë është 4 orë nëse e merrni vetë.Me tarifë ditore keni mundësinë e gërmimit për 8 orë. Sigurisht, periudha e qirasë mund të zgjatet sipas dëshirës. Me qiratë afatgjata, ju përfitoni automatikisht nga tarifat tona të ulëta të qirave afatgjatë.
Për vetë-marrje, ne ofrojmë mundësinë e sigurimit të rimorkiove të përshtatshme të transportit ose automjeteve për marrjen e një ngarkuesi/rimorkio me rrota. Përndryshe, ngarkuesit me rrota me qira mund të dorëzohen dhe merren gjithashtu me një tarifë.
Një shtojcë standarde ose lopatë është gjithmonë e përfshirë në çmimin e qirasë. Ju mund të merrni më shumë sipas kërkesës, për shembull pirunët, dhe partnerët me qira kanë gjithashtu një gamë të gjerë të bashkëngjitjeve, të cilat mundësojnë shumë punë të tjera në zonën e kopshtit.
Ngarkuesit tanë me rrota janë në dispozicion me përmasa kompakte dhe me kapacitet kovë prej 0,3 m³ -0,8 m³. Kjo do të thotë që punët e vogla dhe të mëdha të tokës mund të kryhen shpejt. Ngarkuesit e artikuluar janë kompakt dhe të manovrueshëm dhe për këtë arsye mund të përdoren lehtësisht. Për shkak të forcave të ndryshme ngritëse, lartësitë e hedhjes deri në 2.52 metra janë të mundshme. Thjesht fol me ne! Ne do të gjejmë ngarkuesin e duhur me rrota për kërkesat tuaja të kantierit!
Në Mietpartner ju merrni me qira vetëm ngarkues me rrota të rinj, të mirëmbajtur dhe të mirëmbajtur. Këto korrespondojnë me udhëzimet më të fundit të mbrojtjes dhe pajisjeve. Ngarkuesit me rrota me qira jepen gjithmonë të pastër dhe me një rezervuar të plotë karburanti. Nuk kërkohet leje e veçantë drejtimi për ngarkuesit tanë me rrota. Ju do të merrni të gjithë informacionin e nevojshëm gjatë konferencës së lëshimit dhe sigurisht që ne do t'ju ofrojmë gjithashtu udhëzimet përkatëse pa pagesë! Disa ngarkues me rrota janë gjithashtu të ligjshëm në rrugë dhe mund të merren lehtësisht në afërsi dhe të çohen në kantier.