Shërbimet tona

Në Fassbender Tenten do të gjeni gjithmonë shërbimin e duhur për projektin tuaj të ndërtimit!

Cilësia në tregtinë e ndërtimit është e rëndësishme për ne, e cila përfshin ofrimin e shërbimeve gjithëpërfshirëse për të përmbyllur plotësisht ofertën. Ne ju ofrojmë vetëm materiale ndërtimi më të avancuara nga prodhues të markave të njohura, të cilat plotësojnë të gjitha kriteret për ndërtim dhe rinovim modern dhe sigurisht edhe nga pikëpamja ekologjike.

Ne dëshirojmë t'ju bindim me shërbimin tonë të gjerë të ndërtimit dhe atë nga AZ!

Ne ju ofrojmë shërbimet e mëposhtme:

këshilla të ekspertëve

Përfitoni nga këshillat tona të specialistëve! Punonjës të kualifikuar dhe të trajnuar individualisht do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë, qoftë në fushën private apo profesionale. Kërkesat tuaja janë të rëndësishme për ne!

Shërbimi në terren/mbikëqyrja e ndërtimit

Me këshilla në terren në kantierin e ndërtimit, projekti juaj i ndërtimit do të bëhet një kryevepër! Ne jemi të lumtur të vijmë tek ju dhe jemi në dispozicion për ju nëse lindin papritur probleme gjatë punimeve të ndërtimit. Punonjësit tanë kanë një eksperiencë shumëvjeçare në tregtinë e ndërtesave dhe materialeve të ndërtimit dhe do t'ju ndihmojnë me të gjitha problemet dhe pyetjet në lidhje me ndërtimin.

akustikë dhe mbrojtje nga zjarri

30 vjet ekspertizë, Acoustics Rhein është specialisti ynë për ndërtimet moderne të thata, mbrojtjen nga zjarri, izolimin e zërit, sistemet e tavanit dhe produktet e bëra me porosi.

Online 24/7

zonën e klientit do të merrni të gjitha informacionet në lidhje me llogarinë tuaj të klientit të materialeve të ndërtimit, si dhe aksesin në listën tonë të plotë të çmimeve. Ne do t'ju ofrojmë të dhënat tuaja të aksesit shpejt dhe lehtë!

KE cash dhe kartë krediti

Sigurisht, ju mund të paguani edhe me kartën tuaj EC dhe kartën e kreditit. Keni një projekt më të madh apo keni vazhdimisht nevojë për materiale ndërtimi? Pastaj krijoni një llogari klienti dhe blini plotësisht pa para. Mjafton emri juaj i mirë!

shërbimi i zgjedhjes

Siç e dini, koha është para. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një shërbim të posaçëm për marrjen e artikujve në stok, i cili mban kohën joproduktive bosh dhe kohën e mallrave sa më të shkurtra. Ju thjesht porosisni materialin e kërkuar paraprakisht duke përdorur formularin e grumbullimit të shpejtë dhe ne do t'ju ofrojmë mallrat duke përfshirë fletën e dorëzimit për grumbullim.

Materiali ndërtimor kalon përmes

Shkoni brenda, ngarkoni dhe nxirrni jashtë - dhe gjithmonë nën një çati. Këtu makina juaj bëhet një karrocë pazari.

shërbimi i kthimit

Jemi të lumtur të marrim mbrapsht artikujt në magazinë që janë në paketimin e tyre origjinal, të padëmtuar ose që janë blerë më tepër. Me përjashtim të mallrave të porositura (dërgesa me rënie), shkurtimet, mbetjet me çmim të reduktuar si dhe shishet e gazit dhe paletat e depozitave pa dëshmi blerjeje.

Ndihma në ngarkim / shërbim ngarkimi

Ne punojmë me specialistë të trajnuar për magazinimin dhe logjistikën. Specialistët tanë të magazinës ngarkojnë mallrat tuaja të sigurta në automjetin tuaj për transport. Sigurimi i ngarkesës është shumë i rëndësishëm për ne, në mënyrë që të mbërrini të sigurt!

shërbimi i dërgesës

Logjistika jonë karakterizohet nga besueshmëria, fleksibiliteti dhe shpejtësia. Mbështetuni në shërbimin tonë të flotës , me të cilin mallrat tuaja do të transportohen në kantierin tuaj në kohë. Me kënaqësi edhe të shtunave. Dorëzojmë brenda 24 orëve. Zakonisht dorëzojmë në të njëjtën ditë kur bëhet porosia. Na sfidoni në kompetencën tonë logjistike.

Shërbimi i shisheve të gazit

Qoftë për karvanë, skara apo ngrohës me gaz. Tek ne ju merrni bombola gazi të lëngshëm Rheingas dhe cilindra ngjyrë gri në madhësi të ndryshme. Ne transportojmë gaz në kontejnerë 5 kg, 11 kg dhe 33 kg.

Ju lutemi vini re se ne mund të shkëmbejmë vetëm bombola gazi Rheingas të kuqe ose të marrim/shkëmbim cilindra gri që zotëroni.

Shërbimi i dërgesës në mbarë vendin NA-LOG

Me partnerin tonë profesional NA-LOG, ne tani kemi mundësinë të furnizojmë klientët tanë në mbarë vendin. Përdorni përvojën tonë dhe flisni me ne!

Shërbimi i çantave të mëdha

Me BigBags ju garantojmë një vendosje të pastër dhe të saktë të mallrave tuaja të preferuara me shumicë

Shërbim impianti për përzierjen e ngjyrave

Ne përziejmë ngjyrën e dëshiruar! Thjesht zgjidhni ngjyrën që dëshironi nga mbi 300,000 nuanca ngjyrash ose lexoni dhe përzieni përsëri ngjyrën e vjetër - e gjithë kjo është lehtësisht e mundur me sistemet tona të përzierjes së ngjyrave . Ne përziejmë drejtpërdrejt për ju dhe pa kohë të fillimit - kështu që projekti juaj nuk ndalet kurrë.

Shërbim stolash për prerje dhe prerje

Në Alfter, Blankenheim dhe Rheinbach ju ofrojmë shërbimin tonë falas të stolit të lakimit dhe prerjes për fletët e bakrit dhe zinkut.

Ju mund të shkurtoni dhe preni fletë metalike deri në një trashësi prej 0,7 mm.

Shërbimi i stacionit të karburantit të betonit

Beton i freskët për t'u bërë vetë! Keni nevojë për një sasi të vogël betoni apo mallë? Nuk ka problem. Në stacionet tona të karburantit të betonit në Alfter, Königswinter, Rheinbach dhe Godesberg, ju mund të trokisni vetë betonin! Për grumbullim nga 0,15 m³ (p.sh. B10 KS 0-8 mm, B15 KS 0-8 mm, etj.)

PARTNER RENTAL – shërbim pajisjesh me qira

Në MIETPARTNER do të gjeni mbi 2000 makineri profesionale ndërtimi, vegla dhe pajisje me qira nga prodhues të njohur me kushte të favorshme dhe gjithmonë të drejta qiraje.
Jepni me qira në vend që të blini dhe bëjeni vetë! Ne jemi gjithashtu të lumtur t'ju japim këshilla dhe truket për pajisjen tuaj me qira dhe t'ju mbështesim në zbatimin.

rimorkio me qira

Për transportin e materialeve të rënda dhe të rënda të ndërtimit, si dhe makinerive të ndërtimit ose makinave - me ose pa pëlhurë gomuar. Rimorkiot tona me qira janë të disponueshme në 8 qytete në North Rhine-Westphalia: Alfter, Bonn, Blankenheim, Bad Godesberg, Düsseldorf, Königswinter, Këln, Rheinbach, Zülpich Tarifat e mundshme të qirasë janë: për orë, ditore ose afatgjatë. Dëshironi të transportoni materiale ndërtimi të blera nga ne me çmim të ulët? Na kontaktoni!

servis makinerish pastrimi

Së bashku me partnerin tonë premium PFT, ne ofrojmë për ju njohuritë tona të plota në fushën e teknologjisë së suvatimit. Si në marrjen me qira ashtu edhe në blerjen e një makinerie suvatimi ose përcaktimin e pjesëve të këmbimit dhe aksesorëve. Ju mund të gjeni gamën tonë të shërbimeve në www.pft24.de

Shërbimi i trajnimit – Akademia Bauspar

Ne ofrojmë trajnime të rregullta për profesionistë dhe privatë në Akademinë tonë Bauspar. Ne gjithashtu trajnojmë licencën e sharrës elektrike për të blerë vetë dru zjarri! Ju mund të gjeni më shumë informacion në kurset tona të trajnimit.

agjenci zejtare

Shpesh mungon një specialist kompetent, pavarësisht nga tregtia. Ne do të jemi të lumtur t'ju vëmë në kontakt me mjeshtrit kompetent dhe të ditur me të cilët punojmë së bashku në baza të përhershme.

shërbim kontejneri

Ne nuk furnizojmë vetëm kontejnerë plehrash për hedhjen e mbeturinave, por edhe tualete të lëvizshme ose kontejnerë banimi ose zyra.

shërbimi i asgjësimit

Shërbimi ynë i kontejnerëve zgjidh problemin tuaj të mbetjeve! Me një koncept mbetjesh të përshtatur për nevojat tuaja, ne i hedhim mbeturinat tuaja në mënyrë profesionale dhe me kosto efektive. Mjafton një telefonatë!

Shërbimi i matjes dhe montimit

Në shumë projekte, është e nevojshme të prodhohen pjesë të veçanta që janë dimensionale të sakta dhe të përshtatura saktësisht me kushtet lokale. Kjo vlen mbi të gjitha për dritaret dhe pragjet e dritareve, si dhe për dyert dhe shkallët. Ne jemi të lumtur të ndihmojmë me matjet dhe montojmë komponentët tuaj!

produkte të markës

Cilësia në tregtinë e ndërtesave dhe tregtisë së ndërtesave është shumë e rëndësishme! Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë vetëm materiale ndërtimi më të avancuara nga prodhues të markave të njohura dhe plotësojmë të gjitha kriteret për ndërtim dhe rinovim modern, edhe nga pikëpamja ekologjike.