Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

shkallë | Skela | mbulesë çatie

Përzgjedhja e makinerive tona me qira për zonat e çatisë, skelave të lëvizshme, shkallëve

Me pajisjet tona me qira nga zona "Shkallët, skelat, ashensorët", ju mund të arrini lartësinë e punës që ju nevojitet për të bërë mbulimin e çatisë, për të zëvendësuar llambat në salla të mëdha ose për të kryer punime në pemë në një lartësi më të madhe. Pajisja e duhur me qira për çdo aplikacion.
Zbuloni ngritësit tanë të ndërtimit për çati ose lëvizje.

mbulesë çatie

Ashensori i pjerrët nga parku ynë me qira është zgjidhja ideale për transportimin e pllakave të rënda të çatisë në çatinë e shtëpisë. Kurseni veten nga tërheqja e panevojshme e pllakave masive të çatisë në disa kate me ngritësit tanë të ndërtimit ose kryeni lëvizjen dhe transportin e mobiljeve tuaja në një kohë të shkurtër.

Skela & Shkalle

Shkallët dhe skelat tona të lëvizshme mund t'i merrni me qira posaçërisht për punë lyerje dhe suvatimi në ambiente të mbyllura ose punime suvatimi dhe lyerjeje në fasada. Skela e palosshme 3,60 m është jashtëzakonisht praktike për transport dhe përdorim në kantier dhe në hapësira të vogla. Falë rrotullave praktike dhe lartësisë së punës deri në 12 m, skela e lëvizshme prej alumini ofron rehati maksimale dhe ju bën më të lehtë suvatimin ose lyerjen e mureve. MiTower është skela e parë me një person dhe mund të montohet dhe çmontohet nga vetëm një punëtor. Me zgjerimin praktik MiTower Stairs, skelat mund të përdoren edhe në shkallët!

Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një gamë të gjerë shkallësh. Shkalla me shumë funksione 8,50 metra është një shkallë 3 në 1 dhe mund të përdoret si një shkallë e vetme, një shkallë e lirë ose një shkallë zgjatuese. Shkallët tona të shkallëve kanë avantazhin që ju mund të rregulloni këmbët individuale në mënyrë të ndryshueshme dhe kështu të punoni në mënyrë optimale, të drejtë dhe plotësisht të sigurt në shkallët. Puna në lartësi është e lehtë dhe gjithmonë e sigurt me pajisjet tona me qira.