Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Të gjitha departamentet dhe zgjidhjet me një shikim

Këtu do të merrni një pasqyrë gjithëpërfshirëse të zonave tona të specializuara dhe gamës së tyre të materialeve të ndërtimit.

Pavarësisht nëse jeni duke rinovuar apo rinovuar apartamentin tuaj, dëshironi të ridizajnoni kopshtin ose keni nevojë për informacione rreth veglave, makinerive ose veshjeve të punës - ne jemi partneri juaj i besueshëm në Bon, Këln, Dyseldorf dhe rajonin Eifel. Në lokacionet tona ju ofrojmë këshilla kompetente dhe një përzgjedhje të madhe produktesh.

Me ne ju mund të përballeni me çdo projekt - ne presim të zhvillojmë zgjidhjet tuaja individuale për përdorimin tuaj. Mos ngurroni të flisni me ne!

Departamentet tona

Emri ynë do të thotë kompetencë profesionale dhe këshilla individuale!

Mirë se vini në Fassbender Tenten – shitësi numër 1 i specializuar i materialeve të ndërtimit në rajonin Bonn-Këln-Düsseldorf-Königswinter-Eifel!

Gjithçka që ka të bëjë me ndërtimin nën një çati

Nëpërmjet vendndodhjeve tona në Ahrweiler, Alfter, Blankenheim, Bonn, Düsseldorf, Godesberg, Këln, Königswinter, Rheinbach dhe Zülpich, ne furnizojmë rajonin me materiale ndërtimi në të gjithë bordin dhe jemi të lehtë për t'u arritur nga kudo. Veçanërisht tërheqëse janë vendet ku klientët mund të gjejnë gamën klasike të materialeve të ndërtimit të Fassbender Tenen me gamën e madhe të dyqaneve DIY të OBI dhe kompaninë e marrjes me qira të pajisjeve dhe makinerive MIET PARTNER në një vend.

Si një profesionist ose i bërë vetë, ju mund të gjeni gjithçka që lidhet me ndërtimin në degët tona tërheqëse dhe të bollshme dhe degët OBI : materiale ndërtimi për projektin tuaj të ri të ndërtesës, për rinovimin tuaj dhe për modernizimin e pronës suaj. Gama është e ndarë në zona të ndryshme shërbimi dhe është e larmishme në gjerësinë dhe thellësinë e saj. Konsulentët tanë shumë kompetentë janë pranë jush në çdo fushë shërbimi.

Ne qëndrojmë për një nivel të lartë ekspertize profesionale, këshilla individuale dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit.

Ne ju ofrojmë gjithashtu një përzgjedhje të madhe të mjeteve profesionale dhe pajisjeve aktuale me qira në kushte atraktive për përpunimin dhe përpunimin profesional të materialeve të ndërtimit. Me gamën tonë të gjerë, ne jemi të garantuar të mbulojmë nevojat tuaja të ndërtimit!

Kur kërkoni zgjidhje të personalizuara për nevojat tuaja, ju gjithashtu përfitoni nga bashkëpunimi ynë afatgjatë me furnitorët tanë të besueshëm, pasi kjo siguron që materialet tuaja të dëshiruara të ndërtimit të jenë gjithmonë të disponueshme në cilësi të qëndrueshme dhe në kushte të drejta.

Departamentet PROFI-T-CENTER

Në Qendrën Profi-t ne i përkushtohemi biznesit të pronave dhe kujdesemi për nevojat e veçanta të klientëve tanë kryesorë. Ne përgatisim oferta të arsyeshme në kohën e duhur dhe organizojmë dorëzim në kohë. Punonjësit tanë do t'ju këshillojnë në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe të saktë - edhe në kantier në kantierin tuaj të ndërtimit. Do të merrni gjithashtu shërbime të veçanta si shërbimi i montimit, asgjësimi i mbeturinave të ndërtimit, trajnimi dhe informacioni mbi risitë teknike.

Tradita e ndërtimit takohet me ndërtimin ekologjik

Në shekullin e 21-të, mbrojtja e klimës dhe ulja e emetimeve të CO² janë sfidat më të mëdha me të cilat përballet njerëzimi. Jetesa e shëndetshme në shtëpitë pa ndotje është një tjetër nevojë e kohës sonë.

Ne qëndrojmë për një traditë ndërtimi të zhvilluar gjatë katër shekujve dhe në të njëjtën kohë për ndërtim dhe rinovim modern duke përdorur teknologjinë më të fundit që merr parasysh të gjitha aspektet ekologjike. Le t'ju këshillojmë se si mund të garantojmë që ju të mund të zbatoni kërkesat tuaja ekologjike.

Mezi presim vizitën tuaj!

Mësoni për ekspertizën tonë dhe gamën e gjerë të shërbimeve të ofruara nga departamentet tona këtu dhe lëreni veten të frymëzoheni.

Ose përdorni formularin tonë të kontaktit nëse keni një shqetësim ose pyetje specifike ose dëshironi të caktoni një takim në internet.

Këshilltarët tanë specialistë kompetentë dhe miqësorë presin me padurim vizitën tuaj!

Po kërkoni materiale ndërtimi?

Pastaj kontrolloni disponueshmërinë aktuale të mallrave në të gjitha degët tona direkt këtu pa u regjistruar.
(Shfaqni çmimet tuaja pasi të regjistroheni në dyqan)