Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Logoja e partnerit me qira

Makina dhe vegla me qira - THJESHT QERA!

Qiraja jonë e pajisjeve të ndërtimit ju pret me mbi 2500 pajisje me qira në 12 vendndodhje në North Rhine-Westphalia dhe RLP në zemër të Rheinland. E përkryer për çdo projekt! Zbuloni përzgjedhjen tonë të madhe të makinerive dhe mjeteve me qira - duke mbuluar temat: shtëpi, ndërtim, kopsht dhe rinovim.

kopsht | pyll

tokësore

Eskavator/ngarkues me rrota/kape

transporti

kiper/kamion/rimorkio

Pastrim | rinovim

Shkallët | Skela | ashensorët

përpunimi i gurit

ngjeshje | pllaka vibruese

makineritë e suvatimit

mortising | Stërvitja

përpunimi i parketit

përpunimi i drurit | sharra

drywall

tharje ndërtimi | ngrohje objekti

pajisjet e vendit

Furnizimi me energji në vend

platformat e punës

kallep

Shërbimi i dorëzimit / logjistikës

Makina dhe vegla me qira për ndërtim, shtëpi dhe kopsht dhe ngjarjet tuaja!

Këtu do të merrni një përmbledhje gjithëpërfshirëse të makinerive të ndërtimit, pajisjeve të ndërtimit dhe veglave me qira të ofruara nga Mietpartner, të renditura sipas zonës dhe përdorimit të synuar.

Nëse jeni duke konvertuar ose ndërtuar një pronë të re, duke rinovuar apartamentin tuaj me qira, duke ridizajnuar kopshtin tuaj ose keni nevojë për makineri, pajisje dhe vegla profesionale për qëllime komerciale - ne jemi të lumtur që jemi PARTNERI juaj i besueshëm në QIRA në Rheinland dhe ju ofrojmë në 12 vendet tona me qira një përzgjedhje nga një gamë prej mbi 2500 pajisjesh me qira nga marrja me qira e pajisjeve të ndërtimit!

Ne mezi presim të punojmë me ju për të zhvilluar zgjidhjen më të mirë individuale për projektin tuaj.

RENTAL PARTNER 12 x pajisje me qira në NRW & RLP

Mund të gjeni vendndodhjet tona të makinave me qira në Alfter, Blankenheim, Bad Neuenahr-Ahrweiler, Bonn, Bad Godesberg, Düsseldorf-Heerdt, Düsseldorf-Lierenfeld, Königswinter, Këln-Zolstock, Këln-Bickendorf, Zülpich dhe Rheinbach. Kjo do të thotë që ne mund të arrijmë mbulim gjithëpërfshirës në rajonin Ahr-Rhein-Sieg deri në Eifel!
Dhe për ju, kjo do të thotë gjithmonë rrugë të shkurtra dhe të shpejta drejt makinës suaj me qira dhe opsione gjithmonë fleksibël kthimi.

RENTAL PARTNER lista e çmimeve të qirave 2024/2025 – tarifat e qirave

Çmimet tona të qirasë mund t'i gjeni në faqet dhe kategoritë e mëposhtme, gjithmonë të përditësuara dhe të ruajtura në mënyrë transparente në pajisjen me qira. Këtu përfitoni nga struktura e drejtë e çmimeve të Mietpartner. Tarifa e duhur për çdo përdorim! Tarifa 4 orë, tarifa ditore, tarifa e fundjavës, tarifa javore ose tarifa afatgjatë - me tarifat fleksibël nga Mietpartner mund të merrni me qira vetëm për aq kohë sa dëshironi! Mund të mësoni më shumë rreth kësaj në rregullat / termat dhe kushtet e partnerit tonë me qira

PARTNERËT TË QIRAVE Shërbimi i makinerive me qira dhe punishte master

Flota jonë e marrjes me qira të pajisjeve përbëhet nga pajisje krejt të reja me qira, të cilat servisohen nga punishtja jonë kryesore e shërbimit dhe mbahen në një gjendje teknikisht të përsosur. Sigurisht, të gjitha makinat tona me qira i nënshtrohen gjithashtu mirëmbajtjes UVV një herë në vit dhe automjetet dhe rimorkiot i paraqiten TÜV. Kjo është mënyra e vetme për të siguruar që ju të keni gjithmonë në dispozicion makineri të përsosura dhe të sigurta me qira! Për të qenë në gjendje të ofrojmë vazhdimisht një flotë tërheqëse me qira, ne rinovojmë vazhdimisht makineritë tona me qira dhe kështu sigurojmë që klientët tanë të mund të punojnë gjithmonë me makina me qira aktuale dhe tërheqëse vizualisht.

PARTNER RENTAL Shërbimi i dërgesës

Nëse dëshironi, shërbimi ynë i dorëzimit të makinerive me qira do t'ju sjellë pajisjen ose mjetin me qira që është i përshtatshëm për projektin tuaj, së bashku me aksesorët dhe materialet e nevojshme nga gama e produkteve Fassbender Tenten, dhe do ta marrë përsëri pasi të ketë përfunduar puna . Në kërkesën online keni mundësinë të na informoni për dëshirën tuaj për grumbullim apo dorëzim. Natyrisht, ne jemi gjithashtu të lumtur të ofrojmë rimorkiot/transportuesit e duhur me qira për t'ju mundësuar të transportoni sendet tuaja. Thjesht flisni me ne dhe ne do të jemi të lumtur të krijojmë një paketë individuale për ju. Këtu mund të gjeni çmimet tona të dërgesës dhe logjistikës .

Zbuloni shtesat e reja të parkut tonë me qira. Ne po zgjerojmë vazhdimisht ofertën tonë të qirasë dhe jemi të lumtur ta përshtatim atë me dëshirat dhe nevojat aktuale të klientëve tanë. Këtë vit ne po fokusohemi, ndër të tjera, në temat e mëposhtme: rinovimi i kursimit të energjisë dhe kopshtaria. E re ne park me qera

Partnerët dhe Çmimet