Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Dega në Düsseldorf-Lierenfeld
Tregtimi i materialeve të ndërtimit Fassbender Tenten në Düsseldorf Lierenfeld

orari i hapjes

E hënë - e premte: 6:30 e mëngjesit - 5 pasdite
E shtunë: 07:00 – 12:00

Kontaktoni

Në Schützenwiese 40
40231 Düsseldorf-Lierenfeld

Tel: 0211 5426350
Email: duesseldorf@fassbender-tenten.de

Partner me qira i makinerive të ndërtimit

Tregtimi i materialeve të ndërtimit Fassbender Tenten në Düsseldorf Lierenfeld

Po kërkoni materiale ndërtimi?

Dann hier direkt ohne Anmeldung die aktuelle Warenverfügbarkeit in allen unseren Niederlassungen prüfen.
(Anzeige Deiner Preise nach Anmeldung im Shop)

Nëse jeni duke kërkuar materiale ndërtimi për Dyseldorfin dhe zonën përreth, nuk mund të shmangni arenën e madhe të materialeve të ndërtimit nga Faßbender Tenten në Düsseldorf-Lierenfeld!

Ne kemi atë që duhet për të ndërtuar! Nëse dëshironi të modernizoni, rinovoni, izoloni ose rinovoni. Do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në më shumë se 11,000 m² hapësirë magazinimi të mbuluar plotësisht me një zonë për lëvizje.

Ju gjithashtu mund të merrni me qira mbi 2500 makineri, pajisje dhe vegla nga PARTNER-i ynë RENTAL. Dhe në dyqanin tonë të specializuar prej 1200 m², ne ofrojmë gjithçka që mund të dëshirojë një mjeshtër dhe profesionist.

Ne jemi partneri juaj i besueshëm kur bëhet fjalë për ndërtimin, modernizimin, rinovimin, izolimin dhe rinovimin. Në vendndodhjen tonë në Düsseldorf-Lierenfeld, ne ofrojmë materiale ndërtimi me cilësi të lartë, këshilla ekspertësh dhe shërbime të gjera për kontraktorët e ndërtimit, zejtarët, arkitektët, ndërtuesit privatë, si dhe zyrat dhe autoritetet.

Ne kemi zgjidhjen e duhur për çdo kantier ndërtimi – thjesht flisni me ne. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

arenën e materialeve ndërtimore

Përqendrohuni në asortimentet

shërbimet

Përveç shërbimeve tona të përgjithshme, ne ju ofrojmë shërbimet e mëposhtme speciale në Düsseldorf-Lierenfeld:

  • Stacioni i mbushjes së betonit (betoni i gatshëm për vetëpërgjim)
  • kafeteri
  • Qendra e përzierjes së ngjyrave për ngjyrat nga Knauf
  • Ekspozita e mjeteve elektrike (Bosch, DeWalt, Makita, Fein, Festool, Flex, Eibenstock, Norton, Nozar, Spit, Laserliner, Homa)

mbërritjes

orari i hapjes

E hënë - e premte: 6:30 e mëngjesit - 17:00
E shtunë: 7:00 e mëngjesit – 12:00 pasdite

Kontaktoni

Në Schützenwiese 40
40231 Düsseldorf-Lierenfeld

Tel: 0211 5426350
Email: duesseldorf@fassbender-tenten.de

Partner me qira i makinerive të ndërtimit

Punë në Dusseldorf-Lierenfeld.

Këtu mund të gjeni ofertat aktuale të punës për degën tonë në Düsseldorf-Lierenfeld.