Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Furgonë partnere me qira
Furgonë partnere me qira

transporti

Përzgjedhja e pajisjeve tona me qira për transport - kamionë, kamionë hale, furgona dhe rimorkio

Rimorkio me ose pa pëlhurë gomuar

Rimorkiot partnere me qira janë ideale për transportimin e materialeve të mëdha ose të rënda të ndërtimit, mobiljeve ose sendeve të tjera të rënda. Partnerët e qirasë kanë rimorkio e duhur me qira për çdo qëllim. Partneri me qira ka rimorkio me ose me pëlhurë gomuar deri në 2.7 tonë, si dhe rimorkio për transportin e ekskavatorëve dhe pajisjeve ose makinave të mëdha. Për transportin e mallrave me shumicë rekomandojmë 3-anët tanë; dhe rimorkio e prapme hale. Gjithçka që ju nevojitet është mjeti tërheqës i duhur me një fiks rimorkio makine dhe, natyrisht, patentën e duhur të shoferit për ekipin!

Partneri me qira furgona lëvizës, kamionë me shtrat të sheshtë dhe kamionë 3,5 - 7,5 ton

Sa herë që një rimorkio transporti makinash nuk është më e mjaftueshme për transport, transportuesit dhe kamionët tanë me qira janë të disponueshëm për t'u marrë me qira. Partneri me qira ka furgonë të mbyllur për lëvizje ose kamionë të hapur me shtrat të sheshtë. Këto janë të pajisura me ose pa funksion bakshishi, p.sh. për mallra me shumicë, dhe janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm në kantiere ndërtimi. Kamionët tanë 7,49 kipper plotësojnë ofertën. Këtu mund të ngarkoni deri në 3,7 ton dhe madje mund të hidheni në tre anët. Leje drejtimi e klasit 3 ose B janë të mjaftueshme!

Ju lutemi vini re se ju nevojitet patenta e duhur e shoferit dhe mjeti i duhur tërheqës për të drejtuar një rimorkio ose automjet.
Mund të gjeni më shumë informacion mbi përcaktimin e të dhënave të nevojshme në udhëzuesin tonë të patentës së drejtimit të automjetit me qira