Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Kërkesa për shërbimin e kontejnerit

Porositni kontejnerin tuaj të ëndrrave sot! Thjesht na tregoni se çfarë madhësie duhet të ketë kontejneri, çfarë saktësisht duhet të hidhet dhe nëse kontejneri do të parkohet publikisht apo privatisht. Ne kujdesemi për gjithçka tjetër! Porositni kontejnerë shpejt dhe lehtë me kërkesën e shërbimit të kontejnerëve Fassbender Tenten.

Nëse dëshironi të informoheni për dërgesën ose porosinë, ju lutemi shkruani një numër telefoni.


Kontejner me kapërcim 5,5 cbm

7 cbm
kapërceni kontejnerin

Kontejner skip 10 cbm

 
 
 
* Kërkohet informacion