Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

përpunimi i gurit

Përzgjedhja e makinerive tona me qira për përpunimin e gurit dhe betonit

shpimi i bërthamës

Ne ofrojmë makineri shpimi bërthamash për shpime në mure betoni, guri natyror, asfalti ose guri. Ose si një makinë me dorë të lirë në zonën e thatë të lehtë deri në 162 mm ose me një mbajtës shpimi në zonën e shpimit të lagësht deri në 252 mm. Shtesat për shpimin e murit më të trashë janë gjithashtu të disponueshme për të gjitha makinat e shpimit me bërthamë.

Prerëse për ndarje dhe dysheme

Ju veçoni betonin dhe asfaltin me prerjen dhe bluarjen tonë profesionale. Ju mund të arrini thellësi prerjeje deri në 145 mm me prerëset e drejtuara me dorë dhe deri në 185 mm me sharrat e dyshemesë me drejtim - perfekte për prerje në sipërfaqe ose dysheme asfalti ose betoni.

Mulliri dhe bluarja e betonit


Prerëset tona të betonit dhe grirësit e betonit janë të përshtatshëm për përpunimin dhe heqjen e sipërfaqeve të vjetra të betonit dhe sipërfaqeve të dyshemesë.
Për prerjet e dritareve dhe dyerve ose për linjat e rrymës së bluarjes, ne rekomandojmë gamën tonë të ndjekësve në mur.

Tavolina prerëse të lagura dhe të thata për pllaka betoni dhe gurë

Ne kemi një përzgjedhje të madhe të tavolinave të prerjes së thatë dhe të lagësht për prerjen e pllakave të oborrit ose pllakave në të gjitha formatet.
Nuk dëshironi që pluhuri të grumbullohet në punë? Provoni tavolinat tona të reja të prerjes së gurit IQ për pllaka dhe pllaka!
Partneri me qira ka tavolina prerëse për produkte guri deri në një gjatësi prerjeje 1200 mm.

Për prerjen e gurit gëlqeror, shtuf dhe Ytong, ju mund të merrni nga ne sharra profesionale të kantierit të ndërtimit dhe sharra me shirit të aftë për vinç.