Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Tregtia e materialeve të ndërtimit në Königswinter

orari i hapjes

E hënë - e premte: 7 e mëngjesit - 5 pasdite
E shtunë: 07:00 – 12:00

Kontaktoni

Bahnhofstrasse 38-44
53639 Koenigswinter

Tel: 02223 909580
Email: koenigswinter@fassbender-tenten.de

Partner me qira i makinerive të ndërtimit

Tregtia e materialeve të ndërtimit në Königswinter

Po kërkoni materiale ndërtimi?

Dann hier direkt ohne Anmeldung die aktuelle Warenverfügbarkeit in allen unseren Niederlassungen prüfen.
(Anzeige Deiner Preise nach Anmeldung im Shop)

Ne shesim sende për të ndërtuar, modernizuar, rinovuar dhe rinovuar

Ne jemi partneri juaj i besueshëm kur bëhet fjalë për ndërtimin, modernizimin, rinovimin dhe rinovimin. Në vendndodhjen tonë në Königswinter, ne ofrojmë materiale ndërtimi me cilësi të lartë, pajisje dhe mjete me qira, si dhe këshilla të ekspertëve dhe shërbime të gjera për kontraktorët e ndërtimit, zejtarët, arkitektët, ndërtuesit privatë, si dhe zyrat dhe autoritetet.

Ne kemi zgjidhjen e duhur për çdo kantier ndërtimi – thjesht flisni me ne. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Përqendrohuni në asortimentet

shërbimet

Përveç shërbimeve tona të përgjithshme, ne ju ofrojmë shërbimet e mëposhtme speciale në Königswinter:

mbërritjes

orari i hapjes

E hënë - e premte: 7:00 e mëngjesit - 17:00 pasdite
E shtunë: 7:00 e mëngjesit – 12:00 pasdite

Kontaktoni

Bahnhofstrasse 38-44
53639 Koenigswinter

Tel: 02223 909580
Email: koenigswinter@fassbender-tenten.de

Partner me qira i makinerive të ndërtimit

Punë në Koenigswinter

Këtu mund të gjeni ofertat aktuale të punës për degën tonë në Königswinter.