Pompë benzine betoni

Të gjitha varietetet me trass!

Shpërndani vetë edhe sasinë më të vogël të betonit me stacionin e mbushjes së betonit në Fassbender Tenten!

Keni nevojë për një sasi të vogël betoni apo mallë? Nuk ka problem! Ne kemi 8 llojet më të zakonshme të betonit/mallës që mund t'i prekni vetë!

Parimi i stacionit të mbushjes së betonit nga Fassbender Tenten është shumë i thjeshtë:

Ju blini sasinë e dëshiruar dhe shkruani në sportelin tonë të shitjeve. Aty do të merrni një kartë me shirit magnetik me të cilin stacioni i mbushjes së betonit do të vihet në funksion pasi automjeti/rimorkio ose anija juaj të jetë pozicionuar saktë. Lloji i duhur i betonit përzihet në modulin e përzierjes së uzinës dhe më pas transportohet tek ju me ndihmën e rripit transportues. Llojet e përshtatshme të betonit në rangun e konsistencës KS (gjysmë i lagësht në të thatë) janë në dispozicion në çdo sasi nga 0.25m³ deri në 2m³ për zonat e aplikimit të ndërtimit të mallës, punimeve të shtrimit, ndërtimit të shtigjeve, etj. Betoni është i përshtatshëm për përpunimin e komponentëve të pa përforcuar. Koha e përpunimit pas trokitjes është 1-3 orë, në varësi të llojit të betonit.

Stacionet tona të betonit janë në dispozicion për ju në degët dhe oraret e mëposhtme:

Ju lutemi të kuptoni se stacioni i betonit nuk mund të përdoret gjatë muajve të dimrit kur ka ngrica. Në këtë rast, sigurisht, ju keni ende mundësinë për të blerë qese betoni për t'i përzier vetë. Na kontaktoni!
Punon kaq lehtë: