Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

kamionçinë

Përzgjedhja e makinave tona me qira për lëvizjen e tokës | kamionçinë

Me kontejnerët nga Mietpartner mund të transportoni lehtësisht mallra me shumicë, tokë të gërmuar dhe materiale të tjera ndërtimi. Mini depozituesit bëjnë përshtypje me dizajnin e tyre kompakt dhe funksionimin e thjeshtë. Deponi me deponim të lartë ka funksione shtesë si funksioni vetë-ngarkues dhe funksioni me majë të lartë. Deponitë tona janë të gjithë terrenit dhe kanë një aftësi të lartë ngjitjeje.