Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

E sapo përzier! qendra e përzierjes së ngjyrave -
ne perziejme ngjyren tuaj te deshiruar!

Në jetën e përditshme, shpesh lind sfida që sipërfaqet duhet të jenë më shumë sesa thjesht "të bardha". Një ndërveprim i suksesshëm i ngjyrës, formës dhe materialit krijon një mjedis të përshtatshëm për mirëqenien. Le të përziejmë ngjyrën tuaj individuale të zgjedhur.

E verdhë me diell, e bardhë apo livando? Dëshironi që muret dhe fasadat tuaja të shkëlqejnë pikërisht në ngjyrën që keni zgjedhur? Jeni duke kërkuar për nuancat e ngjyrave që i përshtaten stilit tuaj?

Me impiantet tona të përzierjes së ngjyrave në Cologne-Zollstock, Bonn, Blankenheim, Rheinbach dhe Zülpich, ju mund të përzieni individualisht ngjyrën tuaj të dëshiruar:
  • ngjyra e brendshme
  • bojë fasade
  • Suva pastë
  • abetare

Përparësitë tuaja:

  • direkt për të hequr
  • zgjedhje pothuajse e pakufizuar e ngjyrave
  • gamën e produkteve të ndryshme të bojrave për mure dhe fasada, bojëra speciale, suva, bojëra speciale dhe njolla druri
  • RAL, NCS, ngjyrat sanitare dhe nuancat e sistemeve të tjera të ngjyrave gjithashtu mund të përzihen
Sigurisht që do të gjeni edhe aksesorët e duhur si furçat, rulat, pëlhurat e gomuara dhe mbrojtjen e punës.

Sistemi i përzierjes së ngjyrave nga Knauf

Ju mund të gjeni sistemin e përzierjes së ngjyrave dhe gamën e plotë të Knauf për t'u marrë me vete në vendndodhjet tona në Bonn dhe Cologne-Zollstock. Bojërat e brendshme të përziera individualisht, bojërat e fasadave dhe suvatë pastruese në më shumë se 300,000 nuanca lënë hapësirë për një dizajn tërheqës.

Impianti për përzierjen e ngjyrave nga Krautol

Qoftë klasike, delikate, me ngjyra të gëzueshme apo të ekuilibruar në ton: dëshirat janë të ndryshme - po aq të ndryshme sa ngjyra KRAUTOL. Në Cologne-Zollstock dhe Rheinbach ne ju ofrojmë sistemin modern dhe të lehtë për t'u ngjyrosur me një përzgjedhje gjithëpërfshirëse ngjyrash prej më shumë se 300,000 recetash ngjyrash.