Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Dega Blankenheim
Dyqani juaj i pajisjeve në Blankenheim prezanton veten

orari i hapjes

dyqan harduerësh
E hënë – e premte: 7:00 e mëngjesit – 18:30
E shtunë: 7:00 e mëngjesit - 4:00 pasdite 

Kontaktoni

Në Johannesbusch 4
53945 Blankenheim
 

Dyqani juaj i pajisjeve në Blankenheim prezanton veten

Në Blankenheim do të gjeni jo vetëm gamën klasike të materialeve të ndërtimit dhe ofertën MIETPARTNER, por edhe një përzgjedhje të madhe të artikujve me vete në dyqanin tonë të pajisjeve dhe në qendrën e kopshtit.

Këtu do të gjeni gjithçka që ka të bëjë me ndërtimin, teknologjinë, hidraulikun, kopshtarinë dhe hobi, jetesën si dhe oferta dhe shërbime të shumta.

Këshillë: Siguroni vendin tuaj në seminaret e reja të Weber "Live!" në dyqan tani. Ftojmë mjeshtrit e skarës Weber, të cilët më pas do t'ju japin këshilla dhe truket për një mbrëmje të këndshme! Dhurata ideale e Krishtlindjeve për adhuruesit e Barbecues! Më shumë informacion do të vijojë së shpejti.

Këtu mund të gjeni tonën:

orari i hapjes

dyqan harduerësh
E hënë – e premte: 7:00 e mëngjesit – 18:30
E shtunë: 7:00 e mëngjesit - 4:00 pasdite 

Kontaktoni

Në Johannesbusch 4
53945 Blankenheim
 

mbërritjes