Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
dega Rheinbach
Tregtia e materialeve të ndërtimit në Rheinbach

orari i hapjes

E hënë - e premte: 07:00 - 18:00
E shtunë: 07:00 - 13:00

Kontaktoni

Në tregjet 1-5
53359 Rheinbach

Telefoni: 02226 / 8008-0
Email: rheinbach@fassbender-tenten.de

Partner me qira i makinerive të ndërtimit

Stihl

Telefoni: 02226-8008-88

Tregtia e materialeve të ndërtimit në Rheinbach

Ne shesim sende për të ndërtuar, modernizuar, rinovuar dhe rinovuar

Ne jemi partneri juaj i besueshëm për çdo gjë që ka të bëjë me ndërtimin, modernizimin, rinovimin dhe rinovimin. Në vendndodhjen e Rheinbach, ne ofrojmë kontraktorë ndërtimi, zejtarë, arkitektë, ndërtues privatë, si dhe zyra dhe autoritete materiale ndërtimi me cilësi të lartë, pajisje dhe mjete me qira, si dhe këshilla profesionale dhe shërbime gjithëpërfshirëse.

Ne kemi zgjidhjen e duhur për çdo kantier ndërtimi - thjesht na kontaktoni.

Ne jemi të lumtur të ndihmojmë.

Përqendrohuni në asortimentet

 

shërbimet

Përveç shërbimeve tona të përgjithshme, ne ju ofrojmë shërbimet e mëposhtme speciale në Alfter:

  • Stacioni i mbushjes së betonit (betoni i gatshëm për vetëpërgjim)
  • Ekspozita e dritareve/dyerve
  • Ekspozitë laminat/parket
  • Ekspozita gala e ndërtimit
  • Ekspozita e mjeteve elektrike (Bosch, DeWalt, Makita, Fein, Festool, Flex, Eibenstock, Norton, Nozar, Spit, Laserliner, Homa)

mbërritjes

orari i hapjes

E hënë - e premte: 07:00 - 18:00
E shtunë: 07:00 - 13:00

Kontaktoni

Në tregjet 1-5
53359 Rheinbach

Telefon: 02226-80080
Email: rheinbach@fassbender-tenten.de

Partner me qira i makinerive të ndërtimit

Telefoni: 02226-800887
Email: mietpartner@fassbender-tenten.de

Shitje Stihl dhe punëtori

Telefoni: 02226-800888

 

Punë në Rheinbach

Këtu do të gjeni vendet vakante aktuale për degën tonë në Rheinbach