Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Çatia moderne

Moda dhe mënyra e jetesës ndryshojnë pothuajse çdo ditë këto ditë dhe ajo që ishte moderne dje është tashmë shkolla e vjetër sot. Kur bëhet fjalë për ndërtimin e shtëpive, tendencat janë shumë më konstante apo shtëpia juaj ndryshon çdo ditë “veshjen” e saj?

Përveç fasadës, çatia është kryesisht përgjegjëse për përshtypjen e përgjithshme vizuale. Prandaj, kur ndërtohet një ndërtesë e re, duhet t'i kushtohet vëmendje koordinimit të duhur midis formës së çatisë, mbulesës dhe zgjedhjes së ngjyrës në mënyrë që të krijohet një pamje harmonike.

Çatia e një shtëpie mbron nga shiu, bora, era dhe dielli. Duhet të jetë me mirëmbajtje të ulët dhe të duket mirë në të njëjtën kohë! Nëse çatia është e izoluar mirë, këtu mund të përdoret hapësira shtesë e banimit. Nga tavani i çatisë deri tek apartamenti modern i papafingo ofrojmë materialet e nevojshme të ndërtimit si dhe zgjidhjet e nevojshme për punimet e ndërtimit.

Izolimi termik ul kostot e energjisë

Ulni në mënyrë drastike kostot tuaja të energjisë - me izolim termik në zonën e çatisë. Së pari, kjo kontribuon në një mjedis jetese të shëndetshëm, së dyti, ju kurseni në kostot e ngrohjes dhe së treti, mbroni mjedisin me më pak emetime CO2. Shfrytëzojeni energjinë e diellit. Gjeneroni energji elektrike dhe ngrohje me sistemin tuaj diellor. Konsulentët tanë të energjisë do të jenë të lumtur t'ju këshillojnë dhe t'ju bëjnë një ofertë tërheqëse.

Ne ju këshillojmë dhe ju informojmë për temat e mëposhtme:

  • filma pengues të avullit
  • nënshtresat
  • Kundër dhe mbajtëse
  • energjisë diellore

Blini gjithçka për çatinë tuaj në Fassbender Tenten

Realizoni dhoma të bukura dhe të ndritshme në apartamentin tuaj në papafingo. Ne ofrojmë dritare për çati, rrota dhe grila nga prodhues të ndryshëm. Pllaka e tipit të dritares suaj të çatisë është e nevojshme për të porositur rrota të përshtatshme. Ju mund t'i gjeni këto në kornizën e brendshme të dritareve tuaja.

Për një çati rezistente ndaj shiut, mbulesa e çatisë është pjesa më e rëndësishme. Pllakat e çatisë janë projektuar për një pjerrësi standarde të çatisë dhe për këtë arsye nuk nevojiten masa të mëtejshme për vulosjen e çatisë.

Izolimi në konvertimin e papafingo

Izolimi është absolutisht i nevojshëm për shndërrimin e papafingo dhe mund të ndahet në tre zona: Së pari, izolimi midis mahijeve. Këtu ndjesia e fiksimit është ngjitur midis trarëve të çatisë. Së dyti, izolimi nën mahi. Izolimi është ngjitur gjithashtu në mënyrë tërthore nën trarët e çatisë. Dhe së treti, izolimi mbi mahi, ku izolimi është ngjitur në pjesën e jashtme të trarëve të çatisë.