Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Flota moderne e automjeteve për logjistikën e kantierit

Me flotën tonë moderne prej më shumë se 20 automjetesh, ju garantojmë fleksibilitet maksimal për porosinë tuaj të transportit. Me kamionë të artikuluar, ngarkues të ulët dhe mjete me kontejnerë, ju garantojmë transport të shpejtë, të sigurt dhe ekonomik. Mjetet moderne të komunikimit, mjetet motorike të pajisura mirë dhe shoferët e trajnuar vazhdimisht sigurojnë që puna të kryhet në mënyrë efektive dhe profesionale.

logjistikës së transportit

Transporti i mallrave po bëhet një çështje gjithnjë e më e shtrenjtë për shkak të rritjes së çmimeve të energjisë dhe lëndëve të para. Për këtë arsye, dispeçerët tanë me përvojë optimizojnë volumin e ngarkimit dhe planifikojnë rrugët më efektive të trafikut.
KAMION ngarkesë peshë totale
Kamion dhe rimorkio e artikuluar 16,5 t 27,8 t
Vinç platforme me 2 boshte 7,8 t 18 t
Vinç platforme me 2 boshte 6,8 t 18 t
Vinç me 2 boshte kinder 6,8 t 18 t
Platformë ngritëse e mbyllur me 2 boshte 2,5 t 7,49 t
Platformë ngritëse e mbyllur me 2 boshte 2,5 t 7,49 t
Sistemi i rampës me ngarkesë të ulët me 2 boshte 4,9 t 11,99 t
Forklift me pëlhurë gomuar me 3 boshte i montuar në kamion 10,5 t 26 t
Vinç me platformë me 3 boshte 10 t 26 t
Forklift i transportueshëm me 3 boshte kipper 12,5 t 26 t
Vinç me platformë me 3 boshte 10,6 t 26 t
Vinç me platformë me 3 boshte 9,6 t 26 t
Vinç platforme me 2 boshte 7,9 t 18 t
Vinç platforme me 2 boshte 6,5 t 18 t
Vinç platforme me 2 boshte 7,1 t 18 t
Vinç platforme me 2 boshte 6,2 t 18 t
Vinç platforme me 2 boshte 8 t 18 t
Vinç i mbyllur me 3 boshte logjistike 28m i larte 10,2 t 26 t
Vinç i mbyllur me 3 boshte logjistike 28m i larte 10,2 t 26 t
Vinç i mbyllur me 3 boshte logjistike 28m i larte 9,7 t 26 t
automjete me kontejnerë