Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Dega e portit të Dyseldorfit
Tregtia e materialeve të ndërtimit Düsseldorf-Hafen

orari i hapjes

E hënë - e premte: 7 e mëngjesit - 4 pasdite

Kontaktoni

Në Fallhammer 6
40221 Dusseldorf

Tel.: 0211 / 838621 -7911
Email: duesseldorf@fassbender-tenten.de

Tregtia e materialeve të ndërtimit Düsseldorf-Hafen

Po kërkoni materiale ndërtimi?

Dann hier direkt ohne Anmeldung die aktuelle Warenverfügbarkeit in allen unseren Niederlassungen prüfen.
(Anzeige Deiner Preise nach Anmeldung im Shop)

Ne shesim sende për të ndërtuar, modernizuar, rinovuar dhe rinovuar

Ne jemi partneri juaj i besueshëm kur bëhet fjalë për ndërtimin, modernizimin, rinovimin dhe rinovimin. Në vendndodhjen e Düsseldorf-Hafen, ne ofrojmë kontraktorë ndërtimi, zejtarë, arkitektë, ndërtues privatë, si dhe zyra dhe autoritete materiale ndërtimi me cilësi të lartë, pajisje dhe mjete me qira, si dhe këshilla të ekspertëve dhe shërbime të gjera.

Ne kemi zgjidhjen e duhur për çdo kantier ndërtimi – thjesht flisni me ne.
Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Përqendrohuni në asortimentet

mbërritjes

orari i hapjes

E hënë - e premte: 7 e mëngjesit - 4 pasdite

Kontaktoni

Në Fallhammer 6
40221 Dusseldorf

Tel.: 0211 / 838621 -7911
Email: duesseldorf@fassbender-tenten.de

Vende të lira pune për portin e Dyseldorfit

Këtu mund të gjeni ofertat aktuale të punës për degën tonë në Düsseldorf-Hafen.