Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje
Dega Këln-Bickendorf

orari i hapjes

Tregtim materialesh ndërtimi në Këln-Bickendorf

E hënë - e premte: 6:30 e mëngjesit - 5 pasdite
E shtunë: 07:00 – 12:00

Kontaktoni

Biesterfeldstr. 2a
50829 Këln

Telefoni: 0221 2929570
Email: koeln@fassbender-tenten.de

Partner me qira i makinerive të ndërtimit

Tregtim materialesh ndërtimi në Këln-Bickendorf

Po kërkoni materiale ndërtimi?

Dann hier direkt ohne Anmeldung die aktuelle Warenverfügbarkeit in allen unseren Niederlassungen prüfen.
(Anzeige Deiner Preise nach Anmeldung im Shop)

Ne shesim sende për të ndërtuar, modernizuar, rinovuar dhe rinovuar

Ne jemi partneri juaj i besueshëm kur bëhet fjalë për ndërtimin, modernizimin, rinovimin dhe rinovimin. Në vendndodhjen tonë Këln-Bickendorf, ne ofrojmë kontraktorë ndërtimi, zejtarë, arkitektë, ndërtues privatë, si dhe zyra dhe autoritete materiale ndërtimi me cilësi të lartë, pajisje dhe vegla me qira, si dhe këshilla të ekspertëve dhe shërbime të gjera.

Ne kemi zgjidhjen e duhur për çdo kantier ndërtimi – thjesht flisni me ne. Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Përqendrohuni në asortimentet

shërbimet

Përveç shërbimeve tona të përgjithshme, ne ju ofrojmë shërbimet e mëposhtme speciale në Këln:

mbërritjes

orari i hapjes

E hënë - e premte: 6:30 e mëngjesit - 17:00
E shtunë: 7:00 e mëngjesit – 12:00 pasdite

Kontaktoni

Biesterfeldstr. 2a
50829 Këln

Telefoni: 0221 2929570
Email: koeln@fassbender-tenten.de

Partner me qira i makinerive të ndërtimit

Punë në Këln-Bickendorf

Këtu mund të gjeni ofertat aktuale të punës për degën tonë në Këln-Bickendorf.