Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Kopshtari dhe peizazhi

Bëjini realitet ëndrrat e kopshtit

Kopshtaria dhe peizazhi është një temë që shqetëson si klientët privatë ashtu edhe kopshtarët dhe peizazhistët profesionistë. Stafi ynë i kualifikuar i specializuar do t'ju shërbejë dhe do t'ju këshillojë në vendet tona. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për kërkesa të ndryshme dhe jemi të lumtur t'u përgjigjemi në mënyrë specifike kërkesave individuale të klientëve.

Këshilla dhe gjenerimi i ideve në kopshtari dhe peizazh është pasioni ynë!

Nga muri me gurë të thatë te pellgu i kopshtit: Gama jonë e kopshtarisë dhe peizazhit është e gjerë: Ne ofrojmë një numër të madh produktesh tërheqëse:

  • Pllaka tarracash prej betoni dhe guri natyror
  • kalldrëme
  • sistemet e gardheve
  • gabione
  • Dërrasa stolisje prej druri dhe WPC
  • Mure guri të thatë prej betoni dhe guri natyror
  • zhavorr zbukurues
  • terren
  • edhe me shume

Kompetenca e përqendruar – këshilla e specialistëve të kopshtarisë dhe peizazhit në terren

Planifikoni kopshtin tuaj të ëndrrave - degët tona Alfter, Düsseldorf-Lierenfeld, Godesberg, Rheinbach dhe Zülpich specializohen në kopshte dhe peizazhe. Lokal, i afërt dhe i besueshëm

Telefon: 0228 / 92 65 23 – 56

Partner me qira i makinerive të ndërtimit
Telefoni: 0228 / 92 65 23 – 25

Me shume informacion

Telefon: 0211 / 54 26 3 – 532

Partnerët me qira të makinerive të ndërtimit
Telefoni: 0211 / 54 26 35 – 88

Me shume informacion

Telefoni: 0228 / 95 05 8 – 70

Partnerët me qira të makinerive të ndërtimit
Telefoni: 0228 / 95 05 8 – 20

Me shume informacion

Telefon: 02226 / 80 08 – 911

Partner me qira i makinerive të ndërtimit
Telefon: 02226 / 80 08 – 88

Me shume informacion

Telefoni: 02252 / 90 90 – 18

Partner me qira i makinerive të ndërtimit
Telefoni: 02252 / 90 90 – 10

Me shume informacion

Zbuloni katalogun e ri të kopshtit nga Fassbender Tenten

Dimri më në fund mbaroi dhe kopshti po merr jetë. Pra, hapni dritaret dhe dyert dhe zbrit në kopsht!

Aktivizohuni dhe shfrytëzojeni sezonin e ndritshëm dhe të ngrohtë për të zbatuar projekte dhe ide të reja. Në katalogun e kopshtit Fassbender Tenten do të gjeni shumë frymëzim dhe aranzhime për kopshtin tuaj. Gardhe, mure, pajisje për lojëra për fëmijë, pllaka oborri prej guri ose druri dhe shumë të tjera ju presin në katalogun e ri të kopshtit .

Po kërkoni materiale ndërtimi për kopshtin apo oborrin tuaj?

Dann hier direkt ohne Anmeldung die aktuelle Warenverfügbarkeit in allen unseren Niederlassungen prüfen.
(Anzeige Deiner Preise nach Anmeldung im Shop)