Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Shërbim kontejneri për rajonin Bonn Rhein Sieg dhe Rheinbach!

Dëshironi të ndërtoni, pastroni, rinovoni ose rinovoni? Nuk ka problem me shërbimin e kontejnerëve Fassbender Tenten.

Me shërbimin tonë të kontejnerëve ju lehtë mund të asgjësoni/pastroni:

 • mbetjet e ndërtimit
 • përzierje rrënojash
 • Rrënojat e ndërtesave të riciklueshme/jo të riciklueshme*
 • gërmimi i tokës
 • mbetjet e gjelbra
 • mbulim shami
 • mbetjet e drurit
 • allçi / kartoni gipsi
 • kontejnerë të mëtejshëm mbetjesh sipas kërkesës
Kujdes: Nuk është e mundur asgjësimi i stiroporit!

Për një porosi kontejneri na duhen informacionet e mëposhtme nga ju:

 • lloji i mbetjeve
 • Madhësia e dëshiruar e kontejnerit - 5,5 cbm, 7 cbm ose 10 cbm (kontejnerët 5,5 cbm disponohen me ose pa kapak)
 • Data e dorëzimit të kontejnerit
 • Vendndodhja e saktë për instalimin e kontejnerit
  E rëndësishme: Nëse është një vend parkimi publik, kërkohet një leje nga qyteti/rrethi. Nëse dëshironi, ne do të jemi të lumtur t'i mbledhim këto për ju. Thjesht fol me ne.


Na telefononi! LINE HOTEL FALAS: 0800-1836836 ... ose kërkoni kontejnerin tuaj online .

* Mbetjet e pastra të ndërtimit të riciklueshme përbëhen ekskluzivisht nga përbërës minerale si betoni, qeramika, pllakat e çatisë, tulla - pa shtuf, beton të gazuar ose materiale të tjera ndërtimi të lehta, si dhe papastërti të tjera nga suva, druri, foli dhe materiale izoluese!

Mbetjet e ndërtimit që nuk janë të riciklueshme përbëhen nga shtuf, betoni i gazuar, suva minerale - pa dru, petë, bitum, materiale izoluese dhe pa papastërti të dëmshme.