Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Ndërtoni ekologjikisht

Në harmoni me natyrën

Ndërtimi ekologjik dhe jeta e shëndetshme në shtëpi pa ndotje është një nevojë e kohës sonë! Në shekullin e 21-të, mbrojtja e klimës dhe ulja e emetimeve të CO² janë sfidat më të mëdha me të cilat përballet njerëzimi.

Le t'ju këshillojmë dhe ju informojmë se cila nga zgjidhjet e mëposhtme mund të jetë e përshtatshme për ju dhe si mund t'i zbatojmë kërkesat tuaja ekologjike.

Në ofertën tonë të dërgesave dhe këshillave do të gjeni produkte nga markat Thermofloc, Auro, Claytec, Pavatex dhe Thermo-Hemp, ndër të tjera.

Produktet kryesore të këtyre prodhuesve janë produkte për izolimin Thermofloc të bëra nga letra e mbeturinave, bojëra natyrale për sipërfaqet e drurit dhe mureve, materiale ndërtimi prej balte për një klimë natyrale të brendshme, izolim me fibra druri pa ndotës dhe materiale izoluese termike të kërpit, të cilat mund të zvogëlojnë kostot tuaja të ngrohjes. jashtëzakonisht dhe nuk i japin mykut asnjë shans!

Shërbimet tona:

 • Këshilla për biologjinë e ndërtimit
 • materiale ndërtimi natyrore
 • Rinovim profesional i shtëpive gjysmë drurë
 • ruajtjen e monumenteve historike
 • ndërtesë balte
 • materiale izoluese natyrale
 • Ngjyra natyrale dhe produkte kujdesi
 • jetese e shendetshme
 • Biologjia e ndërtimit fizika e ndërtimit
 • Këshilla për myk

Personi juaj i kontaktit

Christopher Becker
Biologu i ndërtimit IBN
Celular: 0175 - 7205957
c.becker@fassbender-tenten.de

Ndertese ekologjike me konop termik

Kërpi termik është një produkt natyral me cilësi të lartë për izolimin e ndërtesave të vjetra dhe të reja dhe është i përshtatshëm për instalim në çati, mure, dysheme dhe fasada. Kërpi termik çon në kursime të konsiderueshme në energjinë e ngrohjes dhe është një mbrojtje e shkëlqyer e nxehtësisë së verës. Kërpi termik nuk lejon rritjen e mykut.

Arsyet e mira për Thermo-Hemp ® :

 • Sipas Stiftung Warentest: Më e mira nga lëndët e para të rinovueshme
 • Öko-Test: rezultati "shumë i mirë"
 • Mbron klimën tonë përmes një bilanc pozitiv të CO2
 • Plotësisht i deklaruar në lidhje me të gjithë përbërësit
 • Bërë sipas masës pa pagesë shtesë
 • Klima e mirë e dhomës nëpërmjet sjelljes së balancimit të lagështirës
 • Shenja e sipërme e testit të mykut "0"
 • Mbrojtje e shkëlqyer nga nxehtësia e verës
 • Instalim i lehtë pa kruarje dhe gërvishtje
 • Prodhim në Gjermani
 • Jo i gjithë kërpi është i njëjtë - krahasojeni vetë!

balta si material ndërtimi

Njerëzit janë mbështetur në argjilën si material ndërtimi për mijëra vjet. Me arsye të mirë: pjella është natyrale, me konsum të ulët energjie dhe pa procese të konvertimit kimik, lënda e parë bëhet një material ndërtimi me cilësi të lartë. Balta thith lagështinë dhe e lëshon përsëri shpejt. Sipërfaqet e mëdha të poreve të argjilës veprojnë si filtra aktivë të ajrit. Në këtë mënyrë, ato kontribuojnë në një klimë të këndshme të brendshme. Kjo cilësi po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme për ventilim me efikasitet energjetik dhe ekonomik. Pra, asgjë nuk ka më shumë kuptim sesa përdorimi i argjilës gjatë ndërtimit.

materiale izoluese me fibra druri

Baza për një jetë të shëndetshme krijohet gjatë fazës së ndërtimit nëpërmjet përzgjedhjes së saktë të materialeve të ndërtimit. Ajo që është e rëndësishme këtu janë materialet e ndërtimit miqësore me mjedisin që karakterizohen nga një minimum ndotësish dhe shkarkimesh. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për çati, mur apo dysheme – materialet izoluese të fibrave të drurit PAVATEX mund të përdoren në të gjithë komponentët. Ata i ofrojnë ndërtuesit një minimum ndotjeje ndotëse që në fillim.

Me materialet izoluese të fibrave të drurit me cilësi të lartë - të bëra nga mbetjet e freskëta të sharrave - krijohen sisteme të përshkueshme nga avujt dhe hermetik që ofrojnë termoizolim të shkëlqyer, mbrojtje shumë të mirë ndaj nxehtësisë së verës dhe vlerat më të mira të izolimit të zërit.

Izolimi kursen energji dhe para

Me kusht që të përdoret izolimi i duhur.
Me THERMOFLOC, ndërtuesit e vetëdijshëm për energjinë përfitojnë nga avantazhet e shumta të një sistemi të plotë izolimi me komponentë të ndryshëm: nga materiali izolues efikas me fryrje deri te peletat izolues novatorë dhe leshi i provuar i barrierës së avullit.

Sistemi i izolimit THERMOFLOC ul në mënyrë të qëndrueshme kostot e energjisë falë një sistemi të plotë të koordinuar mirë. THERMOFLOC mund të përdoret në ndërtesa të reja si dhe në rinovimin e ndërtesave të vjetra.

Komponentët individualë të sistemit THERMOFLOC janë bërë nga letra e mbeturinave, fibrat celuloze të bëra prej saj e bëjnë prodhimin veçanërisht të ulët në emisione dhe për këtë arsye miqësore me mjedisin.

Të gjitha produktet THERMOFLOC kanë vlera të shkëlqyera të fizikës së ndërtimit dhe, falë efektit të tyre të shkëlqyer izolues, japin një kontribut të qëndrueshëm në një klimë të rehatshme dhe pa ndotës të dhomës.

Ngjyra natyrale Auro

Produktet e ngjyrave dhe kujdesit AURO janë të disponueshme për të gjithë shtëpinë dhe kopshtin. E përbashkëta e të gjithëve është se ata shmangin irrituesit dhe ndotësit sintetikë për përfitimin tuaj. Asnjë prodhues nuk e ndjek këtë rrugë më të qëndrueshme se AURO. Tashmë mund ta ndjeni se sa vlen kjo kur aplikoni për herë të parë një vaj të fortë të imët ose llaqet tona pa tretës. Nuk ka mbrojtje më të mirë për dyshemetë, muret dhe mobiljet tuaja të vlefshme prej druri. Vështirë se mund të merrni një vendim më të mirë për mirëqenien tuaj. Sipërfaqet prej druri dhe muri të trajtuara me AURO nuk çlirojnë asnjë tretës artificial, ato mund të pastrohen lehtësisht nga pluhuri dhe të mbështesin në mënyrë ideale lagështinë natyrale dhe ekuilibrin e ajrit në dhomat tuaja. Kështu marrin frymë lirshëm shtëpitë – kushtet më të mira për të shijuar jetën në to.

Po kërkoni materiale ndërtimi ekologjike?

Dann hier direkt ohne Anmeldung die aktuelle Warenverfügbarkeit in allen unseren Niederlassungen prüfen.
(Anzeige Deiner Preise nach Anmeldung im Shop)