Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

kopsht | pyll

Zgjedhja e makinave tona me qira për pyll dhe kopsht

lëndinë / shtrat

Krijoni shtretër në kopsht, kositni lëndinë ose krijoni të reja. Merrni me qira një makinë me qira nga seksioni i lëndinës dhe shtratit dhe bëni kopshtarinë tuaj pa asnjë problem. Për qëllime të veçanta si përgatitja e një lëndinë për të mundësuar shtrimin e një lëndinë të re ose për të liruar dheun, ne ju ofrojmë zgjidhjet e problemeve me makineritë tona me qira me cilësi të lartë për një tarifë të ulët qiraje. Me mjetet e kopshtit nga partneri me qira, ju mund të shkatërroni barërat e këqija në një kohë të shkurtër dhe të shijoni plotësisht kopshtin tuaj përsëri.

helikopter

Gjatë prerjes dhe krasitjes së një peme, ndodh shumë ndezje: degë, degëza, prerje shkurre ose trungje të tëra. Me grirëset tona, ju mund ta copëtoni dhe grisni pa mundim materialin, në varësi të trashësisë dhe qëllimit, dhe ta bëni përsëri të përdorshëm menjëherë për t'u përdorur në kopshtin tuaj - qoftë si shtresë praktike mulçi ose si lëndë e parë për grumbullin e kompostos.

pemë / grirëse

Qoftë pranverë apo vjeshtë, gjithmonë ka kohë për pylltari. Do të thotë prerja e pemëve, prerja e gardheve, heqja e trungjeve të pemëve ose copëtimi i drurit të prerë dhe përgatitja e tij për dru zjarri. Në mënyrë që kjo kohë të bëhet një vjeshtë e artë për ju, pajisjet tona të pylltarisë nga vargu i pemëve/gardheve nga partnerët me qira e bëjnë këtë punë më të lehtë për ju.

hortikulturës

Pajisjet tona të shpimit nga sektori i hortikulturës e bëjnë më të lehtë dizajnimin e kopshtit tuaj dhe ndihmojnë veçanërisht kur vendosni gardhe ose shtylla. Me makinat tona të mërzitshme për tokë, ju mund të shponi vrima edhe në tokë të vështirë argjilore dhe nuk keni më nevojë për lopatë për këtë qëllim. Pajisja e shpimit të pusit është një nga pajisjet tona të veçanta me të cilën ju mund ta shponi me lehtësi pusin tuaj. Me shoferin e postës ata vendosën në shtyllat dhe shtyllat e gardhit. Mbajtja e pllakave ishte dje - me pajisjen ngritëse me vakum ju mund të ngrini me lehtësi pllakat e rënda të kopshtit falë teknologjisë së vakumit.

kullimi / pellg

Me pajisjet tona me qira nga fusha e teknologjisë së ujit, ju keni mundësinë të bëni punën tuaj në temën e ujit në kopsht dhe në kantier. Dëshironi të zbukuroni përsëri pellgun tuaj dikur të bukur në kopsht? Atëherë pse të mos përdorni thithësin tonë të llumit të pellgjeve dhe ta përdorni atë për të rinovuar ujin. Keni një gropë gërmimi apo një bodrum që është mbushur me ujë? Me pompat tona të ujit, ju mund ta hiqni ujin shpejt dhe me lehtësi, duke përfshirë ujin e ndotur me grimca të ngurta.