Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

miniekskavator

Përzgjedhja e ekskavatorëve tanë, miniekskavatorëve dhe ekskavatorëve të lëvizshëm

Ju mund të merrni me qira mini-ekskavatorë nga Mietpartner , duke filluar me mikroekskavatorin e vogël që peshon 1,1 ton deri te ekskavatori i madh celular me peshë 10 tonë në rrota për kantierin tuaj të madh të ndërtimit.
Me kërkesë mund të blihen edhe ekskavatorë specialë dhe të mëdhenj deri në 24 tonë. Ekskavatorët hibridë janë tashmë në dispozicion nga 1.3 ton.

Ne ju mbështesim me projektin tuaj që në fillim dhe do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë paraprakisht për të gjetur madhësinë e duhur të ekskavatorit dhe shtojcën e duhur për aplikimin tuaj!

Informacion mbi marrjen me qira të një ekskavatori nga partnerët me qira:

Partneri i qirasë jep ekskavatorë me qira për klientët privatë dhe të korporatave.
Periudha minimale e qirasë është 4 orë nëse e merrni vetë.Me tarifë ditore keni mundësinë e gërmimit për 8 orë. Sigurisht, periudha e qirasë mund të zgjatet sipas dëshirës. Me qiratë afatgjata, ju përfitoni automatikisht nga tarifat tona të ulëta të qirave afatgjatë.
Për vetë-marrje, ne ofrojmë mundësinë e sigurimit të rimorkios së përshtatshme të transportit të ekskavatorit ose mjetit për marrjen e një ekskavatori/rimorkio. Përndryshe, ekskavatorët me qira mund të dorëzohen dhe merren me një tarifë.
Një bashkëngjitje ose kovë standarde përfshihet gjithmonë në çmimin e qirasë. Mund të merrni më shumë sipas kërkesës, si dhe një përzgjedhje të larmishme të bashkëngjitjeve, të cilat mundësojnë shumë punë të tjera në zonën e kopshtit.
Miniekskavatorët tanë mund të merren me qira me ose pa taksi. Gjerësia e gjurmës së mini-ekskavatorëve tanë mund të rregullohet falë shasisë së rregullueshme hidraulike. Kjo do të thotë që edhe rrugët më të vogla mund të kalojnë nëpër rrugë. Po kështu, lartësia e pastrimit të ekskavatorëve tanë me qira pa kabinë duhet të reduktohet. Lartësia e përgjithshme mund të reduktohet nga 2190 mm në 1475 mm duke e palosur shiritin mbrojtës. Thjesht fol me ne! Ne do të gjejmë ekskavatorin e duhur për kërkesat tuaja të kantierit.
Në Mietpartner ju merrni me qira vetëm ekskavatorë me qira të rinj, të mirëmbajtur dhe të mirëmbajtur. Këto korrespondojnë me udhëzimet më të fundit të mbrojtjes dhe pajisjeve. Ekskavatorët me qira jepen gjithmonë të pastër dhe me një rezervuar të plotë karburanti. Asnjë leje drejtimi e veçantë nuk kërkohet për ekskavatorët tanë. Ju do të merrni të gjithë informacionin e nevojshëm gjatë konferencës së lëshimit dhe sigurisht që ne do t'ju ofrojmë gjithashtu udhëzimet përkatëse pa pagesë!