Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Partneri i drurit - Tani edhe druri!

Pse dru?

Paraardhësit e familjes Faßbender punonin tashmë si marangoz në 1620. Prandaj, druri është pjesë e ADN-së sonë dhe ne po kthehemi në rrënjët tona si "partneri" juaj i ri i drurit!

Kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë me gamën tonë të re: druri strukturor, i paraqitur nën markën tonë të re "Holzpartner". Pavarësisht nëse jeni marangoz, çati apo i sapoardhur në gamë - me ne tani do të gjeni gjithçka që i nevojitet një zdrukthtari profesionist; duke përfshirë këshillat kompetente të specialistëve!

Në kohën kur hapësira e banimit po bëhet gjithnjë e më e pakët, çështjet e shtimit të kateve dhe rritjes së hapësirës së jetesës po bëhen gjithnjë e më të rëndësishme. Gama jonë e re e ndërtimit të drurit jo vetëm që ofron një zgjidhje të qëndrueshme, por edhe mundësi të pakufishme për projekte ndërtimi inovative dhe të orientuara drejt së ardhmes.

Ne kemi një përzgjedhje të madhe të lëndës drusore strukturore, mallrave të paneleve, drurit të profilizuar dhe drurit ndërtimor në magazinë për ju - menjëherë në dispozicion për ju dhe me një prerje të përfshirë!

Dëshironi të mësoni më shumë për gamën tonë të aksioneve? Thjesht dërgoni kërkesën tuaj në holzpartner@fassbender-tenten.de ose na telefononi në +49 (211) 5213712

Ne, si "partneri juaj i drurit" rajonal, ndajmë gjithashtu vlerat tona për qëndrueshmërinë me ju. Pavarësisht nëse jeni kontraktor ndërtimi, arkitekt apo klient privat - ekipi ynë është në anën tuaj me këshilla të ekspertëve. Ne ju ndihmojmë të gjeni produktet më të mira të drurit për kërkesat tuaja individuale dhe të plotësojmë ofertën tonë të drurit me materiale ndërtimi të qëndrueshme si fibra druri, kërpi dhe materiale ndërtimi argjile.

Falë flotës sonë moderne dhe fleksibël dhe rrjetit tonë shumë të dendur të degëve, ne jemi sigurisht tregtari më i shpejtë i materialeve të ndërtimit në Rheinland kur bëhet fjalë për produktet e drurit!

HOLZPARTNER – Partneri juaj i besueshëm për ndërtimin e drurit dhe projektet inovative dhe të qëndrueshme të ndërtimit në Rheinland.

Po kërkoni lëndë druri apo materiale me bazë druri?

Dann hier direkt ohne Anmeldung die aktuelle Warenverfügbarkeit in allen unseren Niederlassungen prüfen.
(Anzeige Deiner Preise nach Anmeldung im Shop)