Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

gdhendje dhe shpim

Përzgjedhja e makinerive tona me qira për punime të zhveshjes, prishjes ose shpimit

Çekianët tanë të prishjes janë të përsosur për heqjen e suvasë ose pllakave të vjetra nga muret. Edhe zbulimet e vogla dhe puna me slot janë lehtësisht të mundshme me çekiçët e prishjes në klasat e peshave 5-11 kg. Me dorezë, të dy çekiçët e prishjes mund të përdoren gjithashtu pa mundim për punë horizontale.

Çekanët e prishjes me kategoritë e peshës 18-29 kg janë të përshtatshëm për punime të rënda të gdhendjes së betonit. Fuqia e lartë e goditjes mundëson shtypjen e lehtë të elementëve të mëdhenj dhe të rëndë të betonit. Çekani i prishjes është gjithashtu mjeti ideal për ndërtimin e rrugëve për të prishur trotuaret ekzistuese prej betoni ose asfalti.

Shpimi në muraturë dhe beton kokëfortë pa asnjë problem? Thjesht merrni me qira një nga çekiçët tanë rrotullues . Nga vrima e vogël e shpimit për qendrat e perdes deri te kanali kabllor përmes muraturës, ne ju marrim me qira shpuesin e duhur të çekiçit për projektet tuaja. Stërvitjet e kombinuara me çekiç janë të përshtatshme si për punimet e gdhendjes ashtu edhe për shpimin dhe mund të përdoren në mënyra të ndryshme. Me shpimin këndor mund të shponi edhe në kënde të vështira për t'u arritur pa asnjë problem!