Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

PAJISJE PËR NIVELIMIN E PARTNERIT ME QIRA

niveli

Niveli i partnerit me qira është një nivel inxhinierik automatik, i cili është i përshtatshëm për të gjitha matjet e sakta të lartësisë në kantieret e ndërtimit dhe në rilevimin e tokës.

  • Përparësitë e pajisjes niveluese të partnerit me qira: zmadhimi i teleskopit 32x
  • Optikë e ndritshme
  • Strehimi i plotë metalik i fortë
  • Kryqëzimi i vijës së pykës
  • Rrethi i brendshëm i hapit dhe butoni i testimit të kompensuesit
  • Dorezë për trajtim të lehtë
  • duke përfshirë trekëmbësh

Shenja e detyrueshme mbrojtja e syve

niveli