Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Lugë ekzaminimi me partnerin me qira

lugë sitë

Kova e ekranit është e përshtatshme për ndarjen e materialit të trashë dhe të imët në kantierin e ndërtimit. Kova e ekranit me 5 dhëmbë është e përshtatshme për ekskavatorë nga 3.5 ton dhe ka një gjerësi prerjeje prej 700 mm.

Përparësitë dhe përdorimet Sieve kovës

  • për ndarjen e materialit prishës dhe riciklimit
  • për klasifikimin e tokës gurore dhe zhavorrit
  • me sistemin e dhëmbëve Lehnhoff
  • Ndarje efektive në vend
  • Regjistrimi i Lehnhoff MS03

vishni mbrojtjen e duarve Shenjë e detyrueshme për mbrojtjen e këmbëve vesh një helmetë veshin kostum mbrojtës 

lugë sitë