Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Krasitëse partnere me qira

Krasitëse motorike partnere me qira

Me krasitjen e shtyllave të motorizuara nga partneri me qira, mund t'i prisni në mënyrë të sigurt degët e bezdisshme nga pema juaj nga toka. Me një rreze prej 4 metrash, ju kurseni veten duke punuar në shkallë të lëkundura. Shufra teleskopike e cilësisë së lartë i jep krasitësit stabilitetin e nevojshëm për punë të sigurt dhe të besueshme. Ideale për të gjitha punët e kujdesit të pemëve.

Përfitimet e krasitjes së shtyllave:

  • Fuqia e lartë e motorit
  • rreze e madhe deri në 3,90 m
  • Rrip mbajtës Secure Balance Flex
  • tensionues zinxhiri pa vegla
  • peshë e lehtë dhe balancues për punë të rehatshme dhe të sigurt
  • Puna e rehatshme falë sistemit anti-dridhje STIHL
  • Rripat mbajtëse për përdorim afatgjatë

vishni mbrojtjen e duarve Shenjë e detyrueshme për mbrojtjen e këmbëve vesh një helmetë 

Krasitëse motorike partnere me qira