Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Partneri me qira pastrues tarracash/pastrues furçash

Marrë me qira pastrues tarracash partnere me qira të lirë

Për ta bërë tarracën tuaj të duket sërish bukur, mund të merrni me qira një pastrues special për tarraca Rotowash nga Mietpartner. Me dy furçat e ndërlidhura, veprimi i tij mekanik siguron që druri juaj në tarracë të thinjat përsëri. Një gri të veçantë druri mund të aplikohet paraprakisht në tarracë dhe të trajtohet me pastrues të tarracës. Pas pastrimit dhe aplikimit të vajit përfundimtar, tarraca do të duket sërish si e re! Pastruesi i furçave ka furça të këmbyeshme dhe për këtë arsye mund të përdoret edhe në sipërfaqe të tjera si guri dhe dysheme të forta si PVC.

Përfitimet e partnerëve me qira të pastrimit të tarracave:

  • mënyrë efikase të punës
  • rezervuar i veçantë i ujit të freskët dhe të ndotur
  • mbrojtje e integruar nga mbinxehja
  • ndërtim i fortë
  • Shiriti i dorezës mund të paloset për transport
  • i përshtatshëm gjithashtu për pastrimin e mbulesave të forta të dyshemesë si guri, PVC dhe druri
  • Mund të përdoret gjithashtu si pastrues furçash me furçë të butë
  • me furçë anësore për të punuar afër skajeve
 

vishni mbrojtjen e duarve 

Marrë me qira pastrues tarracash partnere me qira të lirë