Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Partner me qira Foxtail

Partner me qira Foxtail

Bishti i dhelprës së partnerit me qira është zgjidhja e gjithanshme për performancë të besueshme në një gamë të gjerë aplikimesh prerjesh.

Falë teheve të ndryshme të sharrës, mund të kryhen aplikime të gjithanshme për materiale të shumta. Shpejtësia konstante e sharrës me parazgjedhje të shpejtësisë pafundësisht të ndryshueshme siguron përparim të vazhdueshëm të punës, edhe nën ngarkesë. Ndryshimi i thjeshtë i tehut të sharrës pa mjete siguron trajtim të lehtë.

Ky mjet elektrik është i destinuar për sharrimin e drurit, kartonit të gipsit, betonit të gazuar dhe plastikës.

Përparësitë e bishtit të dhelprës së partnerit me qira:

  • Aplikime të gjithanshme në materiale të shumta falë teheve të ndryshme të sharrës
  • Shpejtësi konstante me zgjedhje të shpejtësisë pa shkallë për përparim të vazhdueshëm të punës nën ngarkesë
  • Ndërrimi i tehut të sharrës pa mjete për përdorim të lehtë
  • dorezë e rregullueshme kapëse
  • Gjatësia e prerjes deri në 35 cm

vishni mbrojtjen e duarve

Partner me qira Foxtail