Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

PARTNER ME QIRA ALU SHKALE SHUMË QËLLIMORE 8.50 MTR

Partner me qira shkallë shumëfunksionale 8.5 mtr

Shkallët e aluminit me tre pjesë me qira me shumë funksione prej alumini 8,5 m ju lejojnë të punoni në lartësi deri në 8,50 m. Falë konstruksionit të saj të lehtë me vetëm 24 kg, ajo mund të ruhet shpejt dhe të vendoset shpejt në vend. Shkallët e parrëshqitshme garantojnë gjithashtu punë të sigurt edhe në lartësi të mëdha! Falë funksionit të saj shumëfunksional, shkalla mund të përdoret edhe si shkallë zgjatuese në fasada ose si shkallë e lirë.

Përparësitë e shkallëve shumëfunksionale prej alumini 8.5 m:

  • 3-copë
  • konstruksion i lehtë alumini
  • Lartësia e punës 8.50 m.
  • hapësirë bujare e shkallëve
  • Shkallët kundër rrëshqitjes 45 mm të thella për një bazë të sigurt
  • duke përfshirë rula muri për rrëshqitje të lehtë brenda dhe jashtë në fasadë

vishni mbrojtjen e duarve

Partner me qira shkallë shumëfunksionale 8.5 mtr