Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

PARTNER ME QIRA FSHESES E LAGUR/TE THATE 60 LTR

Fshesë me korrent të lagësht partnere me qira 60 lt

Fshesë me korrent të lagësht/të thatë 60 l nga Mietpartner është e përshtatshme në mënyrë ideale për të gjitha aplikimet dhe proceset profesionale të fshesës me korrent. Me fshesë me korrent të lagësht dhe të thatë mund të fshini gjërat e lagura dhe të thata. Vaska është e lëvizshme dhe ena mund të zbrazet lehtësisht. Përndryshe, mund të përdoret kullimi praktik i ujit më poshtë - kjo eliminon nevojën për ngritje të rëndë!

Avantazhet e marrjes me qira të fshesës me korrent të lagësht/të thatë 60 l:

  • Zorrë thithëse 40 mm
  • Tub dore 2 copë.
  • zgjedh. Disponohet me grykë të çara, grykë furça, hundë uji
  • Filtra të përhershëm
  • pinjoll i klasit L
  • i përshtatshëm për pastrimin e pluhurit si pluhur shtëpie, suva, gëlqere ose mikë
  • gjithashtu fshesë mbetjet kokrra të trashë ose mbetjet e ujit

vishni mbrojtjen e duarve

Fshesë me korrent të lagësht partnere me qira 60 lt