Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

PIPE PARTNER PRESSING PIPE ME QIRA

Partneri me qira për të marrë me qira pincë shtrënguese të tubave me çmim të ulët

Me pincë shtrënguese të tubave Rothenberger, ju mund të shtypni tubat e bakrit me pak përpjekje. Nofullat e shtypjes në madhësi të ndryshme ofrojnë madhësinë e duhur. Qofshin tuba bakri apo plastikë - me pincë shtrënguese të tubave, vendosja e tubave të rinj është lojë e fëmijëve falë shpërndarjes së peshës të balancuar ergonomikisht.

Me pincat tona shtrënguese, ju mund të shtrëngoni tubat e bakrit në 15, 22 dhe 25 mm, tubat plastikë në 20 dhe 25 mm. Madhësi të tjera janë të mundshme sipas kërkesës. Ju lutemi na kontaktoni në mënyrë që të gjejmë një zgjidhje për punën tuaj së bashku.

Përparësitë e pincës shtrënguese të tubave të partnerit me qira:

  • pesë nofullat e shtypit
  • për pajisje nga MAPRESS, Viega, Geberit, Uponor dhe të tjerët
  • armë shtypi
  • rast transporti praktik
  • ndërtim i fortë
  • Teknologji CFT® për shtytje të vazhdueshme
  • Procesi i shtypjes së shpejtë prej vetëm rreth 5 sekondash

vishni mbrojtjen e duarve

Partneri me qira për të marrë me qira pincë shtrënguese të tubave me çmim të ulët