Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

PARTNER ME QIRA PASTRISE RRUMBULLAKE

Partneri me qira Round Cleaner me qira të lirë

Pastruesi i rrumbullakët nga Mietpartner është shtesa perfekte për pastruesin e ftohtë me presion të lartë.
Pastruesi i rrumbullakët ju lejon të punoni pa spërkatje dhe pastron butësisht dyshemenë. Lavatrice dyshemeje Kränzle është e përshtatshme në mënyrë ideale për pastrimin e sipërfaqeve të shtruara të dyshemesë si rrugët, trotuaret dhe tarracat.

Përparësitë e partnerit me qira Round Cleaner:

  • i pershtatshem per oborr dhe trotuare
  • 2 hundë rrotulluese me presion të lartë
  • Sipërfaqja e punës 300 mm
  • dizajn i qëndrueshëm prej çeliku inox
  • I përshtatshëm për oborr dhe rrugë të mesme deri në të mëdha
  • Mundësia e lidhjes së thjeshtë me pastruesin me presion të lartë
  • Mbrojtje nga spërkatjet falë unazës së furçës

vishni mbrojtjen e duarve

Partneri me qira Round Cleaner me qira të lirë