Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Sharrë bande partnere me qira

Sharrë bande partnere me qira

Sharra me shirit nga Mietpartner është një ndihmës i dobishëm në mënyrë që të mund të prisni blloqet tuaja të betonit të gazuar në madhësi shpejt dhe saktë. Duke përdorur këtë sharrë me brez tullash Lissmac, ju lehtësoni punën tuaj dhe mund t'i përpunoni tullat me shumë efikasitet deri në një lartësi prerjeje prej 400 mm. Falë rrotullave praktike, sharra me shirit mund të vendoset dhe të zhvendoset në pozicionin e dëshiruar në kantierin e ndërtimit.

Përfitimet e marrjes me qira të një sharrë bande:

  • motor elektrik i fuqishëm
  • Prerje precize me shirit sharre
  • prerje precize pa thyer gurin
  • mënyra më e lehtë e punës
  • i përshtatshëm gjithashtu për tulla, beton të lehtë dhe argjilë të zgjeruar, beton të gazuar deri në një densitet të madh prej 0.9
  • duke përfshirë grepin e vinçit për transport në kantier

vishni mbrojtjen e duarve vesh një helmetë

Sharrë bande partnere me qira