Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

ME QIRA KOPE PARTNER HAMMER 5 KG

Stërvitja e kombinuar me çekiç 5 kg

Çekiçi i prishjes 5 kg nga Mietpartner është ndihmësi i përsosur nëse dëshironi të kryeni punë gërmimi dhe shpimi. Edhe në beton të fortë, kjo stërvitje e kombinuar me çekiç nga Makita mund të hapë vrima deri në 40 mm dhe gdhendje me peshë mesatare. Ky çekiç prishjeje është shumë i dobishëm dhe efektiv, veçanërisht për punët e vogla të mbylljes, siç është heqja e pllakave.

Avantazhet e çekiçit të prishjes së partnerit me qira 5 kg:

  • Motor elektrik i fuqishëm me mbrojtje nga mbinxehja
  • për shpime, goditje me çekan dhe daltë
  • me mbajtës mjeti SDS-max
  • Çelësi rrëshqitës për funksionim të vazhdueshëm
  • Teknologji anti-dridhje AVT
  • Çelësi për shpim/kalim

vishni mbrojtjen e duarve

Stërvitja e kombinuar me çekiç 5 kg