Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

MAKINE SHPIM ME KEND ME QIRA PARTNER

Me makinën e shpimit me kënd nga Mietpartner, mund të arrini edhe dhoma që janë të vështira për t'u aksesuar. Stërvitja këndore ka një strehë shumë të hollë dhe falë lartësisë së përgjithshme të ulët prej 93 mm, mund të futeni në dhomat më të vështira.

Përparësitë e makinës së shpimit me kënd partneri me qira:

  • me çak pa çelës
  • Numri i goditjeve i rregullueshëm elektronikisht
  • dizajn shumë kompakt dhe i dobishëm vetëm 1.6 kg
  • rrotullim në drejtim të akrepave të orës/të kundërt
  • lartësi e ulët e përgjithshme - vetëm 93 mm nga shpimi pa çelës deri në skajin e sipërm të kutisë së marsheve
  • Kapaciteti shpimi i drurit 25 mm
  • Kapaciteti i shpimit çeliku 10 mm

vishni mbrojtjen e duarve