Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

PAJISJE PARTNER ME QIRA TRAILER TRANSPORTI

rimorkio për trajtimin e materialeve

Rimorkio praktike e transportit të pajisjeve nga Mietpartner është perfekte për transportin e makinerive dhe pajisjeve. Falë murit të rampës së palosshme me grilë, objektet që do të transportohen me një peshë totale deri në 500 kg mund të rrotullohen thjesht lart e poshtë. Falë gjerësisë së saj prej 1,45 m, rimorkio përshtatet pothuajse në çdo rrugë.

Përparësitë e partnerëve me qira për rimorkiot e transportit të pajisjeve:

 • me bllokim të rimorkios
 • mur rampë me rrjetë të palosshme (i ngarkueshëm deri në 500 kg)
 • frenuar
 • Ngarkesa deri në 1 deri
 • Sistem lidhës i integruar për sigurim optimal të ngarkesës
 • 2 mbështetëse shtytëse të montuara
 • përplasje përpara
 • Kërkohet patentë drejtimi e klasës BE ose e vjetër e klasës 3, ose
  Klasa B nëse pesha totale e mjetit tërheqës dhe rimorkios është 3500 kg
  të mos kalojë
  Këshilla për lëvizjen e automjeteve me qira / patentë shoferi

vishni mbrojtjen e duarve Shenjë e detyrueshme për mbrojtjen e këmbëve

rimorkio për trajtimin e materialeve