Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

Rezultatet e mëtejshme...

Përzgjedhës gjenerikë
Vetëm ndeshjet e sakta
Kërkoni në titull
Kërkoni në përmbajtje
Zgjedhësit e llojit të postimit
Kërkoni në postime
Kërkoni në faqe
Filtro sipas kategorive
Në përgjithësi
partner me qira
jashtë linje

PLAKA VIBRUESE ME QIRA PARTNER BATERIA 85 KG

Pllakë vibruese 85 kg me bateri

Pllaka vibruese e baterisë 85 kg është një pllakë vibruese e drejtuar përpara që i përket gjeneratës së fundit të pllakave vibruese. Plotësisht pa emetim dhe i mirëpritur dhe plotësisht funksional si brenda ashtu edhe jashtë! Me 13 kN, siguron ngjeshje të fuqishme dhe, falë gjerësisë së punës prej 400 mm, zona të vogla mund të kompaktohen shpejt.

 

Përfitimet e partnerëve me qira pjatë vibruese bateri 85 kg

 • konstruksion i forte me shasi
 • nuk ka shkarkime të gazrave
 • forcë e fortë centrifugale 13 kN
 • Gama e baterisë 920 m² për karikim
 • prodhim i qëndrueshëm i fuqisë gjatë gjithë funksionimit
 • Filloni me shtypjen e një butoni
 • kosto të ulëta funksionale
 • Bateria e heqshme pa mjete
 • Vlerat e ulëta të dridhjeve të krahut mundësojnë një punë të rehatshme
 • Pllaka bazë e optimizuar për rezultate perfekte pune
 • lehtë për t'u vinçuar

Bateri me pllakë vibrimi 85 kg